Închide meniul

EXCLUSIV | Probleme uriaşe la FCSB. Man, Tănase şi Olaru au aflat verdictul medicilor. Care sunt şansele să joace în derby-urile cu CFR Cluj şi Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2020, 13:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Probleme uriaşe la FCSB. Man, Tănase şi Olaru au aflat verdictul medicilor. Care sunt şansele să joace în derby-urile cu CFR Cluj şi Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase şi Dennis Man au aflat verdictul medicilor

Din informaţiile AS.ro, atât Tănase, cât şi Man, au primit veşti proaste din partea medicilor. Ambii au suferit "rupturi" şi riscă să rateze confruntările cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentări grave pentru Florin Tănase şi Dennis Man

Şi Darius Olaru a acuzat probleme medicale şi a fost supus unor investigaţii. După ce a reuşit o "dublă" cu Gaz Metan, jucătorul de 22 de ani a suferit o leziune de ligament colateral extern. Încă nu se ştie cât timp va lipsi de pe teren.

Toni Petrea şi-a pus mâinile în cap când a aflat şi, cu siguranţă, nu se va putea baza pe cei trei jucători în disputa de Cupă cu Gloria Buzău şi în cea din campionat cu UTA Arad. Antrenorul liderului din Liga 1 speră ca măcar unul dintre ei să poată evolua la jumătatea lunii viitoare, cu CFR Cluj (etapa 13) şi Universitatea Craiova (etapa 14).

Florin Tănase și Dennis Man sunt golgheterii Ligii 1

Pierderea este una imensă pentru FCSB, ținând cont de faptul că Tănase şi Man sunt golgheterii Ligii 1. Ambii au marcat câte 9 goluri. Şi Darius Olaru era într-o formă de zile mari. Cu Gaz Metan a reuşit prima "dublă" din carieră în competiţia internă.

Dennis Man și Florin Tănase au leziuni fibrilare ale căror gravitate va fi aflată în urma unor investigații care vor fi efectuate zilele viitoare”, a scris Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook, înainte ca atacanţii de la FCSB să efectueze un RMN.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și