Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Război total între Mircea Lucescu și Victor Pițurcă. ”Toată lumea îmi inventează tot felul de lucruri”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 17:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:41

Mircea Lucescu a vrut să o antrenze pe Steaua, Valentin Ceaușescu i-a spus că stilul lui nu se potrivea cu cel al Stelei, povestește Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nimeni nu-mi răspunde cu argumente, toată lumea îmi inventează tot felul de lucruri”, a spus Lucescu, pentru AntenaSport.

Mircea Rednic interveine în disputa steliștilor

”Păi dacă el voia să ajungă la Steaua, de ce pe noi ne-a îndrumat să mergem la Dinamo? Și pe mine, și Andone, am plecat în 1983 la Dinamo”, spune Rednic.

”Dinamo și Craiova au trecut de nume mari din Europa, nu de Kuusysi sau Vejle”, mai spune Lucescu. Sunt echipele pe care le-a eliminat Steaua în drumul spre Sevilla 86.

”N-au mai putut să blocheze ascensiunea lui Dinamo, iar în 1990 și Cupa și campionatul au fost de partea lui Dinamo”, a mai povestit Lucescu, pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și