Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv la cocaină: "A fost notificată şi Federaţia Franceză de Fotbal"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 21:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

EXCLUSIV | Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv la cocaină: "A fost notificată şi Federaţia Franceză de Fotbal"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Balaj, reacţie în cazul lui Magaye Gueye

Magaye Gueye a fost depistat că a consumat cocaină la testul anti-doping efectuat după Dinamo – FCSB 1-0, din Cupa României. Culmea, testul a fost cerut cu insistenţă de dinamovişti, care îi bănuia pe rivali de practici mai puţin ortodoxe. Cel care a căzut victimă a fost chiar atacantul dinamoviştilor, Magaye Gueye. Preşedintele ANAD, Cristi Balaj, a spus că  instituţia pe care o conduce a urmat toate căile legale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Toate părţile au fost notificate, noi ne facem doar datoria. Jucătorul, clubul, Federaţia , LPF-ul, MTS-ul şi Federaţia Franceza de Fotbal au fost notificate", a spus Cristi Balaj pentru AS.ro.  

Cine este Magaye Gueye, fotbalistul de la Dinamo care a concumat cocaină

Născut pe 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franța), Magaye Gueye are dublă cetățenie, senegaleză și franceză. A început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg și a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franța), Milwall (Anglia), Adanaspor și Ankaraspor (ambele în Turcia) și Qarabag (Azerbaidjan).

24 de meciuri în Premier League și 15 partide în Cupa Angliei și în Cupa Ligii are Magaye Gueye pentru Everton.

2 goluri a marcat Magaye Gueye, sezonul trecut, pentru Qarabag în Europa League și unul în preliminariile Champions League.

Reclamă

3 selecții are Magaye Gueye pentru reprezentativa sub 23 de ani a Senegalului.

10 goluri în 27 de meciuri a înscris Magaye Gueye pentru loturile naționale Franța U16, U19, U20 și U21.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Magaye Gueye a fost testat poyitiv la cocaină
  • Reacţia lui Cristi Balaj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și