Închide meniul

EXCLUSIV | Reacție genială după ce Gigi Becali a anunțat oferta de 15 milioane de euro pentru Man! ”Iar zice `am dat tunul`. Se freacă pe mâini, iar iese, iar fluieră”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 8:16

EXCLUSIV | Reacție genială după ce Gigi Becali a anunțat oferta de 15 milioane de euro pentru Man! ”Iar zice `am dat tunul`. Se freacă pe mâini, iar iese, iar fluieră”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man poate pleca de la FCSB

  • Mai multe echipe din Italia sunt interesate de Dennis Man
  • Gigi Becali cere 15 milioane pentru atacantul său
  • Man este cotat la 5 milioane de euro

”Ce, e prost cine cere? Dacă se vinde cu 15 milioane, Doamne Ajută! Gigi iar zice `am dat tunul`. Se freacă pe mâini, iar iese, iar fluieră”, a spus Ionel Ganea, pentru AntenaSport.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea 15 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man

Gigi Becali a refuzat în acest an o ofertă de 7 milioane de euro de la Feyenoord, pentru Man. Acum, patronul de la FCSB așteaptă 15 milioane, de la un club din Italia.

"Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane în 3 rate. Prima rată de 8. Iar eu le-am zis să trimită oferta.

Reclamă

Nu are rost sa comentăm bârfe. Comentăm când o să vină la club. E o echipă mai mare decât Fiorentina. E cam din Capitală, e pe aproape. Se poate compara cu Capitala", a spus Becali, cu câteva zile în urmă.

Atacantul de 21 de ani e cotat de transfermarkt.de la 5 milioane de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”