Închide meniul

EXCLUSIV | Scenariul din Franța se aplică și în România? "Fotbalul e mai puțin periculos decât dacă dai drumul la o uzină cu 5.000 de muncitori"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 11:32

EXCLUSIV | Scenariul din Franța se aplică și în România? "Fotbalul e mai puțin periculos decât dacă dai drumul la o uzină cu 5.000 de muncitori"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Decizia în privința reluării Ligii 1 le aparține autorităților

Duckadam este îngrijorat că guvernanții noștri ar putea interzice activitățile sportive până în toamnă, decizie care ar duce la suspendarea actualului sezon din Liga 1. În Franța, campionatul s-a decis deja, la ""masa verde", după ce sporturile de echipă au fost considerate prea periculoase.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu sper să văd același lucru, cu toate că sunt puțin sceptic. Adică, nu văd oameni atât de curajoși în România, mă refer la cei care conduc țara la ora actuală, care să dea drumul la fotbal. 
Cu toate că fotbalul e mai puțin periculos decât dacă dai drumul la o uzină, unde lucrează 5.000 de muncitori"
, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Helmut Duckadam: "Dacă nu facem sport, ce ne ține sănătoși?!"

Duckadam a respectat toate regulile de izolare, dar speră ca lucrurile să revină la normal după data de 15 mai. 

"Suntem puțin izolați, nu suntem lăsați să jucăm fotbal. Eu cred că ar trebui să se înceapă acest campionat cât mai repede pentru că, dacă nu facem sport, practic, ce ne ține în viață? Ce ne ține sănătoși?! Eu cred că ar trebui să reflectăm la acest lucru", a spus Duckadam pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și