Închide meniul
Reclamă
Video

EXCLUSIV | Schimbul la care nu se gândea nimeni! Gnohere poate ajunge la Craiova. Pe cine vrea Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 2 mai 2020, 17:18

  • Gigi Becali vrea să scape de Harlem Gnohere
  • ”Bizonul” a fost trimis în șomaj tehnic
  • Gnohere mai are contract cu FCSB până în 2021

Universitatea Craiova și FCSB pot face și schimb de atacanți. Becali îl vrea pe Mihai Roman! Oltenii îl pot cere pe Gnohere, de care FCSB vrea să scape!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”De unde iei vârf de atac mai bun decât Bizonul? Părerea mea este că s-a greșit că nu l-a lăsat să joace titular”, susține Dumitru Dragimir.

Universitatea Craiova îl vrea și pe Bogdan Planic

De la FCSB, oltenii îl vor pe Planic! Sârbul e la ofertă, daca oltenii vor să-l ia acum – 500 de mii de euro. În schimb, la vară, el poate veni gratis. Craiovenii vor să-și betoneze apărarea și îl așteaptă.

”Vedem, Planic e un jucător care îmi place mie și ne place tuturor. Sunt probleme cu impresarul lui, care nu vrea să facă afaceri cu Craiova. Nu pot spune nimic concret”, a spus Cârțu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:44 FotoCum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni! 11:37 Ulsan – Yokohama Marinos LIVE VIDEO în AntenaPLAY, ora 13:00. Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 11:29 OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere 11:12 FotoCe gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului! 10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă 10:26 Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni” 10:15 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România 10:06 Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei 9:59 Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu! 9:30 „În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Liga 1 • 9:59
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 16 apr., 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 16 apr., 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 16 apr., 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”