Închide meniul

EXCLUSIV | Șefii Craiovei, surprinși de decizia lui Papură. "Este atipic! Practic, se afla în pauză competițională"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 14:22

EXCLUSIV | Șefii Craiovei, surprinși de decizia lui Papură. "Este atipic! Practic, se afla în pauză competițională"

Mediafax Foto via Hepta

Corneliu Papură a plecat de la Universitatea Craiova, fără a da prea multe explicații

Lui Marcel Popescu nu i-a venit să creadă când a aflat vestea și a întărit spusele lui Mihai Rotaru, care susține că nu l-a dat afară pe antrenor.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"El (n.r. Corneliu Papură) a spus <<eu plec, s-o iei de bună ce spun. Uite care e treaba, pentru mine familia e mai mult, nu mă mai interesează>> Domne, ce mai poți să-i spui?!", a declarat Marcel Popescu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Marcel Popescu: "Este atipic! Practic, se afla în pauză competițională"

Corneliu Papură a avut mai multe momente în care s-a comportat ciudat. Anul trecut, a preferat să vadă un meci de snooker în loc să urmărească meciul unei viitoare adversare din campionat, iar la partida din Cupă cu Poli Iași, a uitat să dea mâna cu Mircea Rednic. Acum, și-a dat demisia de la Universitatea Craiova, fără a avea un motiv foarte clar. 

"Nu e mai special, ci mai atipic. Momentul în care s-a întâmplat este unul tot așa, atipic, particular. Practic, se afla în pauză competițională", a mai spus Marcel Popescu pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și