Închide meniul

EXCLUSIV | "Suntem jigniți, făcuți ‘țigani’, în orice țară mergem!" Sebastian Colțescu, apărat de Dani Coman: "E doar o greșeală de exprimare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2020, 12:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

EXCLUSIV | "Suntem jigniți, făcuți țigani, în orice țară mergem!" Sebastian Colțescu, apărat de Dani Coman: "E doar o greșeală de exprimare"

DPA Images / Franck Fife via Hepta

Sebastian Colțescu

Dani Coman e de părere că Sebastian Colțescu ar trebui apărat de oamenii din fotbalul românesc. Președintele celor de la Astra mai spune că românii au parte de un tratament jignitor în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu cred că s-a exagerat foarte mult ceea ce i s-a întâmplat lui Colțescu. Noi, românii, suntem făcuți țigani peste tot, în orice țară mergem. Suntem jigniți, iar o greșeală de exprimare nu cred că ar fi normal să îi afecteze cariera. Este unul dintre cei mai buni arbitri pe care îi avem și îl pot asocia mult cu Alexandru Tudor, cu Cristi Balaj, alți doi arbitri mari pe care i-am avut. Noi, toți românii, trebuie să fim alături de el și să încercăm să îl ajutăm prin tot ceea ce putem pentru că riscăm să pierdem un mare arbitru.

Cu toții trebuie să îl ajutăm, indiferent că suntem conducători, federație, ligă. Nu a greșit așa cum s-a mediatizat. E doar o greșeală de exprimare. Nu trebuie să îl punem la zid pentru această exprimare”, a spus Dani Coman în exclusivitate pentru AS.ro.

Scandalul uriaş în care a fost implicat Sebastian Colţescu

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul "negru", atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Reclamă

Filmul evenimentelor

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. "Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?", a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare.

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Mbappe centralului. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

Între timp, o altă brigadă de arbitri a condus meciul reluat miercuri. Olandezul Danny Makkelie a fost la centru, ajutat de Mario Diks şi de Marcin Boniek. Partida s-a terminat cu o victorie la scor a lui PSG, 5-1, după un hat-trick al lui Neymar şi o dublă a lui Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și