Închide meniul

EXCLUSIV | Surpriză în fotbalul românesc! Dani Coman şi-a găsit o nouă echipă după despărţirea de Astra

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 17:01

Reclamă
EXCLUSIV | Surpriză în fotbalul românesc! Dani Coman şi-a găsit o nouă echipă după despărţirea de Astra

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dani Coman

Surpriză în fotbalul românesc. Dani Coman (42 ani) şi-a găsit o nouă echipă după despărţirea de Astra Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surpriză în fotbalul românesc! Dani Coman, noul preşedinte de la FC Hermannstadt

Potrivit surselor AS.ro, Dani Coman va fi noul preşedinte de la FC Hermannstadt. Sibienii vor evolua în următorul sezon în Liga 2, după ce au pierdut barajul cu FC Mioveni.

Fostul oficial al Astrei s-a aflat negocieri avansate cu patronii mai multor cluburi, dar cei de la Sibiu l-au convins.

„Am discutat cu mai multe cluburi, este adevărat. Şi cu Hermannstadt, unde sunt oameni cu care sunt într-o relaţie bună, dar încă nu am semnat nimic cu nimeni. Sigur este că nu voi mai sta la Astra. Când va fi să semnez cu altă echipă, veţi afla”, spunea Dani Coman pentru digisport.ro, luna trecută.

Coman s-a despărţit de Astra după retrogradarea în eşalonul secund. Cu acesta la conducere, Astra a câştigat titlul şi Supercupa României în 2016.

Reclamă
Dani Coman
Profimediaimages

Dani Coman a negociat şi cu Rapid

Președintele giurgiuvenilor a anunțat că vrea să facă performanță, ceea ce nu mai era posibil la gruparea din Giurgiu. Înainte de a se înţelege cu Hermannstadt, acesta a luat în calcul şi o revenire la Rapid. Fostul portar a jucat în Giulești în perioadele 2005-2008 și 2010-2012 și a adunat peste 150 de meciuri oficiale.

„Rapid a fost întotdeauna o opțiune pentru mine, dar la Rapid nu am fost dorit decât de suporteri. Atât! Nico e prietenul meu, el face o treabă bună și a demonstrat-o în ultima perioadă, a promovat, voi fi cu sufletul alături de ei și cândva mă voi întoarce acasă. Dacă am lucrat 7 ani la Astra, pot lucra și cu Osama bin Laden, Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat fostul președinte al Astrei.

Dani Coman a ajutat-o pe Rapid să câștige Cupa României în 2006 și 2007 și Supercupa României (2007).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și