Închide meniul

EXCLUSIV | Surprizele pregătite de noul staff de la FCSB pentru meciul cu CFR! Ce schimbări ar putea apărea în primul 11

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2020, 20:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Surprizele pregătite de noul staff de la FCSB pentru meciul cu CFR! Ce schimbări ar putea apărea în primul 11

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol

Aceştia au preluat echipa la mijlocul săptămânii şi nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru a face antrenamente. Cu toate astea, din informaţiile AntenaSport, cei trei, forţaţi şi de accidentările din lot, vor face două modificări în primul 11, faţă de partida precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbările pregătite de noul staff de la FCSB

Din câte se pare, vor ieşi din echipă Panţîru şi Moruţan, iar în locul lor vor intra Pantea, care va ocupa postul de fundaş stânga, şi Vînă, care va evolua ca inter dreapta.

În poarta roş-albaştrilor va fi mai mult ca sigur Vlad, iar pe linia de fund, alături de Pantea, vor evolua Creţu, Miron şi Cristea.

La mijlocul echipei, pe lângă Vînă, vor mai fi Ovidiu Popescu şi Florin Tănase. Cel mai probabil, atacul va fi format din Man, Petre şi Coman.

Cum ar putea arăta FCSB cu CFR

Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Pantea – Vînă, Popescu, Tănase – Man, Petre, Coman

Reclamă

Partida dintre FCSB şi CFR se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în format live text pe antenasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și