Închide meniul

EXCLUSIV | Talpan şi-a ieşit din minţi după mesajul postat de FCSB. "Este un club înfiinţat în anul 2003 şi nu deţine numele Steaua Bucureşti"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 16:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

EXCLUSIV | Talpan şi-a ieşit din minţi după mesajul postat de FCSB. "Este un club înfiinţat în anul 2003 şi nu deţine numele Steaua Bucureşti"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Talpan atacă FCSB

FCSB a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care îşi arogă toate performanţele obţinute din 1947 şi până în prezent. Talpan a luat foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Fotbal Club FCSB este un club înfiinţat în anul 2003 şi nu deţine numele Steaua Bucureşti, nu deţine marca Steaua Bucureşti, nu deţine palmaresul echipei de fotbal Steaua Bucureşti.

Nu a avut şi nu are nicio legătură cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti şi cu istoria sa. Este un furt de identitate. Atâta timp cât instanţele de judecată s-au pronunţat şi au constatat că ei nu deţin numele Steaua Bucureşti, ştiţi hotărârea 989 a Curţii de Apel, unde li se interzice să folosească numele de Steaua fără consimţământul Clubul Spotiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Talpan: Este inadmisibil ca tu să vii acum şi să spui că deţii istoria

Cu palmaresul la fel, adică să vii şi să spui lucrurile astea în condiţiile în care tu te-ai înfiinţat în anul 2003, eu zic că e o mare problemă. Există dosarul prin caare noi am cerut recuperarea prejudiciului, iar astea sunt dovezi foarte clare că ei încalcă hotărârile pronunţate de instanţă, iar în dosarul acela ne vor ajuta foarte mult toate lucrurile acestea.

Este inadmisibil ca tu să vii acum şi să spui că deţii istoria, în condiţiile în care eşti înfiinţat în 2003, nu ştiu, cred că lucrurile sunt foarte clare", a spus Talpan, la AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și