Închide meniul

EXCLUSIV | Ţeapa de sute de mii de euro pe care şi-a luat-o Gigi Becali: "Acum avea 350.000 de euro în plus"

Antena Sport Publicat: 8 august 2020, 14:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
EXCLUSIV | Ţeapa de sute de mii de euro pe care şi-a luat-o Gigi Becali: "Acum avea 350.000 de euro în plus"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Astfel, echipa lui Becali avea şansa să termine pe locul 3 şi să ia încă 350.000 de euro de la drepturile de televizare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir e de părere că, din cauza lui Becali, FCSB a pierdut aceşti bani. În cazul unei victorii cu CFR, meci în care Toni Petrea a trimis mai mulţi juniori, FCSB ar fi fost în clasament peste Astra şi Botoşani. 

"Dacă nu băga juniorii cu CFR, acum avea 350 de mii în plus", a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la AntenaSport. 

Gigi Becali: "Cum să îngheţi campionatul? Mergem la TAS"

Becali a ameninţat cu TAS-ul după ce şi-a dat seama că a pierdut bani după decizia FRF. 

"Aia cu îngheţarea campionatului o să o contest. Păi eu am terminat pe locul 5. Eu am un meci mai puţin disputat. Cum să îngheţi campionatul?

Reclamă
Reclamă

Cum să fiu eu pe locul 5, dacă am un meci jucat mai puţin. O să mergem la comisii, la TAS. Nu mă deranjează nimic, dar nu-mi lua banii. Cum să-mi iei banii?

Ar fi trebui, dacă tot au îngheţat, să facă puncte per meci. Nu se schimba campioana, pentru că luai toate punctele şi sezonul regulat", a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

Valeriu Iftime a dezvăluit suma uriaşă pe care a pierdut-o sezonul trecut! Care e cea mai mare greşeală făcută în fotbal

23:05

LIVE TEXTManchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Start şi pentru PSG şi Borussia Dortmund

22:29

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei: „Îl aşteptăm la antrenamente”

22:04

„Eu nu vreau Olatunji” Jucătorul pe care Gigi Becali l-a respins imediat, gol şi assist în Sparta Praga – Salzburg 3-0!

22:00

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, debut spectaculos în grupa Champions League! Ce note au primit foştii jucători ai Rapidului

21:31

Gigi Becali, nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Trebuie să scot banii ăştia!”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 6 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu
Citește și