Închide meniul

EXCLUSIV | Universitatea Craiova pregăteşte transferurile verii! Cine pleacă şi cine vine în Bănie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 10:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

EXCLUSIV | Universitatea Craiova pregăteşte transferurile verii! Cine pleacă şi cine vine în Bănie

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Universitatea Craiova îşi pregăteşte campania de transferuri pentru sezonul viitor

Mihăilă este în acest moment cel mai bun produs de export al Universităţii Craiova. Internaţionalul în vârstă de 20 de ani le-a atras atenţia celor de la Liverpool, dar este mai aproape de un transfer în La Liga. Din sursele AntenaSport, un club din Spania a început negocierile pentru jucătorul care a dat 5 goluri în acest sezon de Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihailă este evaluat pe transfermarkt la doar 1,3 milioane de euro, dar tranzacţia s-ar putea face în schimbul unei sume mult mai mari. Fotbalistul nu se grăbeşte să plece de la Craiova şi le-a spus deja colegilor că vrea să câştige mai întâi titlul cu oltenii.

Vladimir Screciu, pe lista Universităţii Craiova

La capitolul veniri, Universitatea Craiova l-ar putea "repatria" pe Vladimir Screciu. Mijlocaşul a fost cedat la Genk în 2018, dar apoi a fost împrumutat la Lommel, în eşalonul secund din Belgia.  

Screciu a fost şi în iarnă aproape de o revenire la Craiova, dar tranzacţia nu s-a mai făcut. Acum, jucătorul care a pus umărul la cucerirea Cupei României, în 2018, s-ar putea întoarce la echipa din Bănie. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și