Închide meniul

EXCLUSIV | Valeriu Iftime a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali! Nu regretă că a pierdut 700.000 de euro. "Cine intră pe poarta palatului nu mai iese decât fecesebist. El a ieşit curat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 16:45

EXCLUSIV | Valeriu Iftime a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali! Nu regretă că a pierdut 700.000 de euro. "Cine intră pe poarta palatului nu mai iese decât fecesebist. El a ieşit curat"

Hepta

Gigi Becali a ratat transferul lui Denis Haruţ

"Eu am vorbit cu Gigi Becali. Nu s-a supărat. E un pic contrariat că un copil a venit şi nu a semnat. De obicei, care a intrat pe poarta palatului nu mai iese decât fecesebist. Uite că el a ieşit curat, nu a semnat. Am vorbit cu Denis ieri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se temea să nu fiu supărat. Are un an cu foarte multe oportunităţi. Urmează nişte provocări extraordinare. Dacă ştie să ţină ritmul cu ele, să joace bine, să joace la naţionala U21 la European şi la Jocurile Olimpice, îi va creşte valoarea. Poate ajunge la vară la FCSB, pe alt preţ", a spus Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

  • Răzvan Raţ e invitatul lui Cătălin Oprişan , în ediţia de marţi a emisiunii AS.ro LIVE, ce poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Denis Haruţ rămâne la Botoşani după ce a ratat transferul la FCSB

Becali a recunoscut că i-a pus două contracte pe masă lui Haruţ. A vrut să îl "lege" pe fundaşul de 21 de ani de FCSB pentru următorii 7 ani. Haruţ a refuzat, asta chiar dacă dăduse deja declaraţii ca fotbalist al liderului.

"S-a cam terminat totul. S-a închis. Eu m-am înţeles, copilul a avut discuţii cu FCSB, dar, la durata contractului s-a umblat, lucru pe care copilul nu l-a vrut. Eu l-am încurajat să nu semneze aşa ceva. Ca atare, a venit la Botoşani şi nu mai pleacă în iarna asta. 

El a hotărât. Mai degrabă, trebuie remarcată poziţia lui Haruţ. Nu a fugit după bani. El a hotărât şi îl felicit. M-am bucurat că am asemenea copil în lotul meu, care nu cade la primii bani pe care îi primeşte. Nu va fi afectat. 

Reclamă

Eu sunt mândru că am un băiat inteligent, de pe urma căruia pot câştiga bani mai mulţi. El va creşte valoarea echipei. Toţi care au plecat până acum de la mine au plecat parcă era ultimul tren. Când au primit o ofertă de la FCSB, au fugit cât i-au ţinut picioarele. La Haruţ nu e aşa şi asta îmi dă certitudinea că e un tip mai serios decât alţii", a mai spus patronul Botoşaniului.  

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Denis Haruţ a refuzat transferul la FCSB
  • Valeriu Iftime a pierdut 700.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și