Închide meniul

EXCLUSIV | Valeriu Iftime vrea să bea pe banii lui Gigi Becali după ce a fost invitat la o şampanie: „Dacă după meci mă sună și are sticla…” Patronul lui FC Botoşani vrea o finală pentru titlu CFR – FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 17:57

EXCLUSIV | Valeriu Iftime vrea să bea pe banii lui Gigi Becali după ce a fost invitat la o şampanie: „Dacă după meci mă sună și are sticla… Patronul lui FC Botoşani vrea o finală pentru titlu CFR – FCSB

Valeriu Iftime exclude varianta ca Marius Croitoru să plece la FCSB

SportPictures / Ionut Tabultoc via Hepta

Valeriu Iftime i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB i-a promis o şampanie dacă echipa sa o încurcă pe CFR Cluj mâine seară. Valeriu Iftime nu este interesat de speculaţii şi aşteaptă o victorie din partea jucătorilor săi. FC Botoşani se află pe locul 5 în play-off, cu 31 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Domne, dacă după meci mă sună și are sticla… dar nu știu dacă vine la Botoșani, că nu vine la Botoșani. Sunt multe speculații, multe discuții, dar ceea ce știu este că pentru noi este un meci important și sper să-l tratăm că atare.

Mă chinui să-i conving pe conving pe copiii ăștia. De fapt, nu, nu stau de vorbă cu ei, că n-am ce să le mai spun acum. Oricum sunt datori după meciul de la Clinceni, că așa o delăsare și o neatenție ca la Clinceni trebuie să le trateze cu o pastilă mai bună de data asta. Le-am și spus, ultimele trei meciuri le văd la pachet! Dacă fac din astea șase puncte, ar fi extraordinar și le dau o primă! Dacă nu, la revedere!”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru AS.ro.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime vrea o finală pentru titlu CFR Cluj – FCSB

Dacă vor câştiga în penultima etapă, jucătorii lui Edi Iordănescu sunt campionii României pentru a patra oară la rând. Nu va mai conta ce se va întâmpla în confruntarea cu roş-albaştrii din Gruia. Totuşi, Valeriu Iftime şi-ar dori ca echipa sa să câştige, iar titlul să se decidă în ultima etapă, în CFR Cluj – FCSB.

„Noi am mai avut meciuri din astea, să le zicem importante. Eu văd un meci important pentru Botoșani și sper să fim maturi și să-l tratăm că atare. Nu mă interesează CFR Cluj, nici FCSB, eu vreau că echipa mea să câștige, că de fiecare dată, și sper să o facem cu toată puterea. Problema este că acum nu mă mai gândesc la locul 4, acum mă gândesc să iau locul 6. Pentru mine ar fi important și evenimentul în sine, în sensul că un asemenea succes ar pută să relanseze campionatul. Să fie ultimul meci cu Cupa pe masă, cel de la Cluj, dintre FCSB și CFR” a mai declarat patronul lui FC Botoşani, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Iftime, mesaj pentru Sebastian Colţescu înainte de FC Botoşani – CFR Cluj

Sebastian Colțescu (43 de ani) va arbitra FC Botoșani – CFR Cluj, meciul care o poate face campioană pe echipa lui Edi Iordănescu. Valeriu Iftime i-a transmis un mesaj categoric „centralului”.

„Dacă e într-o zi bună, e ok. Dar să nu înceapă cu galben în minutul 3, că atunci îmi sar toate siguranțele! Ultimele două meciuri cu Colţescu au fost surprinzător de bune sau foarte-foarte bune!” a mai spus Iftime pentru AS.ro.

Gigi Becali îl cinstește pe Valeriu Iftime! „Mă întâlnesc cu el să bem o șampanie”

Gigi Becali îl cinstește pe Iftime. FCSB are nevoie de un pas greșit al CFR-ului împotriva celor de la Botoșani. În caz contrar, ardelenii își vor asigura titlul încă dinaintea derby-ului cu FCSB din ultima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

”Dacă fac măcar un egal, o să mă întâlnesc cu el să beau o șampanie grasă. Dar înainte nu-i dau, că dacă îi dau înainte, se zice că e corupție, că i-am dat telefon și am influențat, că patronul după aia merge la echipă și o încurajează”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Recomandări
  • Valeriu Iftime i-a răspuns lui Gigi Becali
  • Ce spune patronul lui FC Botoşani despre meciul cu CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și