Închide meniul

EXCLUSIV | Valeriu Iftime i-a stabilit un nou preț lui Chindriș: ”Ar fi trebuit să le mai dăm un mesaj celor de la FCSB”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2020, 15:29

EXCLUSIV | Valeriu Iftime i-a stabilit un nou preț lui Chindriș: ”Ar fi trebuit să le mai dăm un mesaj celor de la FCSB”

SportPictures / Dragos Pascaneanu via Hepta

Andrei Chindriș poate ajunge la Valencia

Iftime spune că încă nu l-a anunțat pe Gigi Becali care este noul preț al lui Andrei Chindriș, care ezită să accepte provocarea de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce ştiu despre Andrei este că i-am dat o împuternicire unui impresar să-l reprezinte în Spania, cu un preţ de vânzare de un milion de euro. Sunt nişte oferte acolo, dar nu am discutat în detaliu nimic şi nu am primit nimic oficial înapoi. Cred că noi ar fi trebuit să le mai dăm un mesaj celor de la FCSB, dar din păcate, sau din fericire, nu ştiu cum să o numesc, Andrei nu este hotărât să plece acum şi ca atare eu nu pot să-l forţez”, a spus Iftime în exclusivitate la AntenaSport.

Andrei Chindriș, ofertat de Valencia

Conform publicației Superdeporte, Valeriu Iftime cere peste un milion de euro pentru internaționalul de tineret. Mutarea s-ar putea realiza totuși pentru aproximativ 600.000 de euro La această sumă se adaugă și un procent dintr-o posibilă vânzare ulterioară.

"Chindriș s-a născut în Cluj-Napoca, dar a crescut în Huesca. Știe bine țara și limba, ceea ce l-ar ajuta să se adapteze mai repede. Fundașul central își dorește să joace în Spania și acceptă ca în primul sezon să joace și pentru echipa secundă. Ideea este să facă presezonul cu Valencia și să evolueze apoi pentru Mestalla (Valencia B)", se anunță în articolul ibericilor.

Spaniolii amintesc de interesul lui FCSB pentru Chindriș, care a oferit cel mai mult 580.000 de euro. Pe lista echipelor interesate ar mai fi Leipzig și Salzburg. Fundașul central mai are contract cu FC Botoșani până în vara anului viitor. În mai puțin de un an, cota fundașului moldovenilor a crescut de la 350.000 de euro la 900.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și