Închide meniul

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, reacţie din vestiarul celor de la Botoşani: "Bravo, Marius!" Primă pentru jucători

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 august 2020, 16:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, reacţie din vestiarul celor de la Botoşani: "Bravo, Marius!" Primă pentru jucători

SportPictures / Ionut Tabultoc/Sport Pictures via Hepta

FC Botoşani s-a calificat în turul doi preliminar din Europa League

"Sunt în vestiar la echipă acum. Mă simt excepţional.Vă daţi seama că a fost cu emoţii. Am început cu faza aia în care puteam să luăm roşu şi gol. Pap a fost extraordinar, Ofosu, la fel. Pe arbitru l-a luminat Dumnezeu să lase spectacolul fotbalistic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosfera este una extraordinară în vestiar. Jucătorii au o primă. Nu este una extordinar de mare. Am vorbit aseară cu ei. Clubul poate să şi-o permită. Jucătorii au fost foarte mulţumiţi (se întâlneşte cu Marius Croitoru: Bravo, Marius, ai făcut o treabă foarte bună)", a declarat Valeriu Iftime pentru Antena Sport.

Iftime nu vrea Milan sau Tottenham

Iftime vrea să scape de balaurii Milan şi Tottenham în turul doi. Patronul celor de la Botoşani vrea un adversar accesibil pentru a putea merge în turul trei preliminar al Europa League.

"Primul pas l-am mai făcut o dată. Vrem pasul doi. Aştept cu nerăbdare tragerea la sorţi. Sper să avem o echipă accesibilă. Sper să nu cădem cu Milan sau cu Tottenham", a mai spus Iftime.

Turul doi preliminar din Europa League se va disputa pe 17 septembrie. În primul tur, Botoşani a trecut de Ordabasi cu 2-1.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și