Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Pițurcă nu crede în reluarea Ligii 1: "Noi nu suntem foarte bine organizați"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 7:36

EXCLUSIV | Victor Pițurcă nu crede în reluarea Ligii 1: "Noi nu suntem foarte bine organizați"

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj este liderul la zi al Ligii 1

Pițurcă s-a închis în casă și toți cei care îl vizitează sunt obligați să facă testul de coronavirus. Antrenorul în vârstă de 63 de ani consideră că sunt șanse mici să mai vedem meciuri de fotbal în viitorul apropiat.   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Din punctul meu de vedere e foarte greu să se joace oriunde pe planetă în acest moment, mai ales în Europa. Eu sper să fie țări în care să se poată juca. E foarte, foarte greu la noi în țară să se joace, noi nu suntem foarte bine organizați", a declarat Victor Pițurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Victor Pițurcă: "E foarte posibil să se înghețe campionatul"

 Pițurcă ia în calcul cel mai negru scenariu posibil și consideră că cel mai corect ar fi ca titlul de campioană să nu se acorde în acest sezon. 

"Nu știm cine ar fi putut câștiga campionatul, mai erau destul de multe meciuri. Nu știu dacă acest campionat se poate duce. E foarte posibil să se înghețe campionatul. Să se facă la un moment, dacă nu se va putea juca, cum stau echipele în clasament, așa să se procedeze cu ele! N-ar fi fair play, dar trebuie să gândim la ce se întâmplă acum, în momentul ăsta", a spus Pițurcă pentru AntenaSport. 

În cazul în care titlul nu se va acorda, echipele vor merge în cupele europene în ordinea pe care o ocupă în acest moment în clasament. CFR Cluj este lider, FCSB ocupă locul al doilea, iar Universitatea Craiova este pe trei. 
 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și