Închide meniul

EXCLUSIV | Ziua decisivă! Când vor avea loc negocierile finale dintre Edi Iordănescu și CFR

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 decembrie 2020, 10:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Ziua decisivă! Când vor avea loc negocierile finale dintre Edi Iordănescu și CFR

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordnăescu, pe vremea când o antrena pe CFR Cluj

Iordănescu și conducerea celor de la CFR negociează deja de câteva zile, dar cele două părți nu au ajuns încă la un numitor comun. Din informațiile AS.ro, vineri va fi ziua decisivă de negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte se pare, șansele sunt destul de mari ca Edi Iordănescu să accepte oferta clujenilor, dar fiul lui Anghel Iordănescu este cunoscut ca un antrenor care pune preț pe cele mai mici detalii în privința contractelor. Cert este că tehnicianul nu a semnat încă nimic, iar negocierile vor mai continua și mâine.

Vineri vor avea loc negocieri finale între Edi Iordănescu și CFR

Edi a acceptat să mai rămână o zi la Cluj, pentru ca echipa să treacă de meciul foarte important din această seară. CFR va întâlni CSKA Sofia în grupele Europa League, iar ardelenii au nevoie de victorie pentru a păstra șanse la calificare în primăvara europeană.

Astfel, cei din conducerea ardelenilor și Iordănescu Jr. se vor așeza mâine la masa negocierilor pentru a pune la punct ultimele detalii din contract. Rămâne de văzut dacă antrenorul de 42 de ani și Neluțu Varga vor ajunge la o înțelegere.

Edi Iordănescu a mai antrenat-o pe CFR

Dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere, nu ar fi pentru prima dată când Edi Iordănescu o pregătește pe CFR.

Reclamă

Acesta a mai fost pe banca ardelenilor și în urmă cu doi ani, dar doar pentru trei partide. Chiar dacă perioada a fost una scurtă, tehnicianul a cucerit Supercupa României cu CFR.

Este o rană care nu s-a cicatrizat, care va rămâne o cicatrice tot timpul. Dacă voi fi faţă în faţă cu cei de acolo şi voi avea o propunere, cu siguranţă că o voi analiza foarte serios şi o voi lua în calcul”, spunea Edi Iordănescu pentru AS.ro acum câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu, favorit să preia CFR
  • Iordănescu Jr. a mai pregătit-o pe CFR în trecut

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și