Închide meniul

Explicații pentru căderea CFR-ului din 2022. Greșelile comise de Dan Petrescu care i-au costat scump pe ardeleni în lupta cu rivala FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2022, 9:55

Explicații pentru căderea CFR-ului din 2022. Greșelile comise de Dan Petrescu care i-au costat scump pe ardeleni în lupta cu rivala FCSB

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

În ultimul meci, CFR Cluj a fost egalată în minutul 90+6 pe terenul Universității Craiova, scor 1-1. Ion Marin a dat vina pe Dan Petrescu pentru semi-eșecul campioanei, dar și pentru lotul îmbătrânit al ardelenilor. Fosta glorie a lui Dinamo crede că „Bursucul” n-ar fi trebuit să renunțe complet la intențiile ofensive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Explicații pentru căderea CFR-ului din 2022

„CFR, în repriza a doua, nici măcar nu și-a oprit în teren niște oameni de contraatac. Dacă tot ai dat ordinul să te aperi, măcar să ai unul, doi jucători de viteză mare. Au fragmentat jocul, au tras de timp cât s-a putut, dar uite că jocul te pedepsește.

Golul venit în ultimul minut de joc e meritat, cei de la CFR Cluj au renunțat să mai joace, n-au mai pus nicio problemă. Eu aș trage un semnal de alarmă din punct de vedere fizic. Craiova iese de la vestiar și pur și simplu afișează o prospețime extraordinară, în timp ce în cealaltă echipă vedem lentoare, somnolență, lipsă de reacție”, a spus Ion Marin, potrivit gsp.ro.

3-3 cu FCSB, 1-1 cu FC Botoșani și 1-1 cu Universitatea Craiova sunt rezultatele CFR-ului în 2022. Avantajul ardelenilor în fruntea clasamentului ar putea să se reducă la numai 6 puncte, dacă FCSB se impune duminică în fața celor de la FC U Craiova 1948.

„Eu nu cred că Dan Petrescu a dat ordinul de a se apăra în propriul careu. Eu cred că această retragere deliberată vine din psihicul jucătorului, care vrea să securizeze acel fragil avantaj. Și asta mai poate veni, și îmi asum ce spun, pe fondul oboselii. Au trecut niște ani peste unii jucători, plus că mulți dintre ei au jucat toate meciurile și se pare că nu pot susține același nivel. Eu am spus și când aveau 10 puncte avans că acest campionat nu e încheiat”, a mai spus Ion Marin.

Reclamă

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu, exasperat

Pentru a treia etapă la rând, CFR Cluj a fost egalată pe final de meci. Dan Petrescu a fost total nemulţumit l-a criticat şi pe arbitrul Ovidiu Haţegan. Campionii spun că au mai avut un penalty. Mai mult, Petrescu este supărat şi de programarea la meciul cu UTA.

„Al treilea meci la rând în care am fost egalaţi pe final aşa dramatic. Au fost prea multe greşeli şi plătim greşelile astea. Am luat gol şi nu trebuia să luăm gol. Am luat eliminare şi nu trebuia să luăm eliminare. Au avut ocazii foarte multe, au meritat egalul. Nu am ce să reproşez la nimemi nimic, sunt prea supărat. Noi peste două zile jucăm. Mulţumim celor care ne ajută să nu mai fim pe primul loc. Cum să pui marţi meciul când meciul nostru se termină duminică. Mi se pare penibil. Sunt foarte trist. E al treilea meci la rând, de aia se întâmplă asta. Când iei gol în ultima secundă ce să mai spui. Am avut penalty la 1-0, s-au dat 6 minute de prelungiri. Noi jucăm peste două zile, nu e corect”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului, conform digisport.ro.

CFR Cluj joacă marţi pe propriul teren, cu UTA, de la ora 17-30, în etapa intermediară

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Explicații pentru căderea CFR-ului din 2022
  • Greșelile comise de Dan Petrescu care i-au costat scump pe ardeleni în lupta cu rivala FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și