Închide meniul

Explicații pentru criza de formă a lui Florinel Coman. Accidentarea dură suferită de Mbappe de România: "Efectiv i-a deteriorat glezna"

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 14:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Explicații pentru criza de formă a lui Florinel Coman. Accidentarea dură suferită de Mbappe de România: "Efectiv i-a deteriorat glezna"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Explicații pentru criza lui Florinel Coman

Florinel Coman s-a accidentat în meciul de poveste cu Backa Topola din turul 2 al calificărilor Europa League. Mbappe de România a marcat atunci un gol, dar a fost forțat să părăsească terenul în minutul 73. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: “A avut o accidentare foarte complicată și rar întâlnită” 

”A avut o accidentare foarte complicată și foarte rar întâlnită în fotbal. Unii medici spuneau că trebuie să se opereze, alții că nu. La gleznă a avut o problemă.  A fost o contuzie puternică dar care efectiv i-a deteriorat glezna. Ceva asemănător a avut Chipciu când a fost faultat de către Laurențiu Rus. 

El nici pregătirea din zona galbenă (n.r. cantonamentul controversat pe care FCSB l-a efectuat în Turcia) nu a făcut-o alături de colegi” a declarat Mihai Stoica pentru Digi Sport. 

Florinel Coman a înscris un singur gol în acest sezon de Liga 1. În comparație, "perla" lui Gigi Becali a marcat de 11 ori în stagiunea precedentă. Mihai Stoica se așteapta ca Florinel să revină la forma de altă dată.

"El, forma sportivă nu și-a recăpătat-o 100%.  A avut o răbufnire de orgoliu în ultimele 20 de minute la meciul cu Sibiul. Dar motivele sunt obiective la el. Aștept revenirea lui la meciul cu Chindia”, a completat managerul general de la FCSB. 

Reclamă

Florinel Coman este la FCSB din 2017, când Gigi Becali l-a transferat de la Viitorul pentru 3 milioane de euro. În prezent, atacantul de 22 de ani este cotat la 5,5 milioane de euro. 

Florinel Coman, criticat dur de Gigi Becali

FCSB are trei înfrângeri la rând, două în Liga 1 (cu Academica Clinceni și Hermannstadt) și una în Cupa României (cu Dinamo). În acest context, Florinel Coman a fost ținta criticilor lui Gigi Becali.

"Coman la fel… Neymar driblează, dar nici el nu mai driblează atât. Şi Tănase tot aşa, că driblează el. Lui Coman i-am spus de 2 ani: 'Băi Florine, am şi eu o rugăminte, nu mai bate cornerele pe poartă'. El nu ţine cont! I-am zis: 'Nu mai bate direct pe poartă că nu dai gol'. El tot aşa bate cornerele, pe poartă. Nu e mare lucru asta, dar sunt chestiuni care nu sunt respectate" a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Elevii lui Toni Petrea nu au înscris niciun gol în acest interval. FCSB a rămas lider, dar numai golaverajul o mai desparte de CFR Cluj. Roș-albaștrii vor primi vizita Chindiei Târgoviște în rumătoare etapă de Liga 1. 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și