Închide meniul

FABULOS! „Du-mă și pe mine la mall! Am ajuns în benzinărie :)!” Aventuri în Mediaș: „Am fugit cu trenul, noaptea, am zis că nu pot sta acolo!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 11:58

FABULOS! „Du-mă și pe mine la mall! Am ajuns în benzinărie :)! Aventuri în Mediaș: „Am fugit cu trenul, noaptea, am zis că nu pot sta acolo!

Costin Gheorghe farsă de zile mari la Sportul

AS.ro

Ajuns în Mediaș, Costin Gheorghe a avut un șoc și a fugit imediat înapoi la București. Nu este singurul care a făcut așa. Ionuț Voicu a povestit și el la AS.ro LIVE cum a plecat de la Gaz Metan după doar câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costin Gheorghe, aventuri în Mediaș

Revenind însă la Costin Gheorghe, acesta a dezvăluit cum i-a cerut unui taximetrist să-l ducă la un mall pentru a manca ceva, iar șoferul l-a dus într-o benzinărie, care are numele unui mall.

„Am scăpat de Sportul, am fost contactat de domnul Horoba să vin la Mediaș. Am vorbit acolo. M-am dus imediat după ce ei câștigaseră cu Mainz. M-am dus cu trenul, m-a preluat Vâtcă, la 1 noaptea. Am jucat un amical, toate bune, am semnat pe 5 ani, cu primă de instalare, tot. Mă duc cu băieții la masă, după în cameră. Pe seară, îl rog pe Vâtcă să – mi cheme un taxi, a venit într-un minut, am coborât: Du-mă și pe mine la Mall.

A pornit omul mașina, după un minut, trage într-o benzinărie. Eu mă gândeam că vrea să bage gaz și ziceam, ce smecheri sunt ăștia. Stau eu un minut, stă și el, nimic. Îi zic: Hai, mă duci și pe mine, că mi-e foame. La care el: Păi, noi nu avem Mall :). Dacă vrei să mănânci, te duc la magazin. Asta am și făcut, m-am dus la magazin, am luat ceva și m-am întors în cameră”, a dezvăluit Costin Gheorghe la AS.ro LIVE.

Costin Gheorghe a fugit de la Mediaș cu trenul, noaptea

Fostul jucător nu a rezistat și a fugit înapoi acasă. Bineînțeles că tatăl său „l-a făcut pachet” și l-a trimis iarăși la Gaz Metan :). Costin Gheorghe își amintește cu drag de aventurile trăite în cariera de fotbalist.

Reclamă

” Am zis că nu pot să stau acolo. La 1 noapte m-am urcat în tren, dimineața am ajuns la București. Știam că nu e bine ce fac. Semnase, tot. Tata, când m-a văzut, m-a luat direct… Pe la 11, sună după mine: A venit, băiatul, să-și ia niște haine. Le zice tata. M-a convins și m-a trimis înapoi. A fost de bun augur”, a povestit Costin Gheorghe la AS.ro LIVE.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și