Închide meniul

FABULOUS! Ilie Dumitrescu are soluția pentru Florinel Coman: "Te duci în Mexic, dai 50 de dolari și e valabil în orice țară din lume!"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 5:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
FABULOUS! Ilie Dumitrescu are soluția pentru Florinel Coman: "Te duci în Mexic, dai 50 de dolari și e valabil în orice țară din lume!"

Sport Pictures via Hepta

Florinel Coman a rămas fără carnet

Fost jucător în Mexic, Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum se obține carnetul acolo și susține că este un haos total în trafic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În Mexic te duceai la poliție, dădeai 50 de dolari și îți dădea carnetul. Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic. Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari.

Să știi că nu glumesc cu carnetul din Mexic. Nu a fost cazul meu. Dacă te descurci să conduci în Mexic, te descurci în orice zonă din lumea asta. Semnalizezi stânga, faci dreapta. Nu există stop", a dezvăluit Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Florinel Coman a rămas fără carnet după ce a fost oprit de politie. Vedeta de la FCSB nu avea permis valabil în România, fiind obținut în Ucraina, și conducea cu 165 km/h  pe autostradă

Permisul din Mexic, recunoscut în orice țară din lume

Ilie Dumitrescu susține că știe pe cineva care și-a luat permisul în Mexic, iar carnetul de șofer obținut acolo este recunoscut în orice țară din lume. 

Reclamă
Reclamă 4

"Eu am pe cineva, o cunoștință foarte apropiată, care și-a luat permisul în Mexic. E recunoscut în orice țară. Dacă poți să conduci în Mexic, poți să conduci în orice zonă din lume", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și