Închide meniul

FABULOUS! Ilie Dumitrescu are soluția pentru Florinel Coman: "Te duci în Mexic, dai 50 de dolari și e valabil în orice țară din lume!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 5:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

FABULOUS! Ilie Dumitrescu are soluția pentru Florinel Coman: "Te duci în Mexic, dai 50 de dolari și e valabil în orice țară din lume!"

Sport Pictures via Hepta

Florinel Coman a rămas fără carnet

Fost jucător în Mexic, Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum se obține carnetul acolo și susține că este un haos total în trafic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În Mexic te duceai la poliție, dădeai 50 de dolari și îți dădea carnetul. Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic. Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari.

Să știi că nu glumesc cu carnetul din Mexic. Nu a fost cazul meu. Dacă te descurci să conduci în Mexic, te descurci în orice zonă din lumea asta. Semnalizezi stânga, faci dreapta. Nu există stop", a dezvăluit Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Florinel Coman a rămas fără carnet după ce a fost oprit de politie. Vedeta de la FCSB nu avea permis valabil în România, fiind obținut în Ucraina, și conducea cu 165 km/h  pe autostradă

Permisul din Mexic, recunoscut în orice țară din lume

Ilie Dumitrescu susține că știe pe cineva care și-a luat permisul în Mexic, iar carnetul de șofer obținut acolo este recunoscut în orice țară din lume. 

Reclamă

"Eu am pe cineva, o cunoștință foarte apropiată, care și-a luat permisul în Mexic. E recunoscut în orice țară. Dacă poți să conduci în Mexic, poți să conduci în orice zonă din lume", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și