Închide meniul

Fani în tribune, la Universitatea Craiova – CFR! Oltenii, pregătiţi de vacarm

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 mai 2021, 22:01 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:33

Fani în tribune, la Universitatea Craiova – CFR! Oltenii, pregătiţi de vacarm

Hepta

Fani în tribune, la Universitatea Craiova - CFR

„Salutăm decizia de astăzi prin care ne apropiem cu pași repezi de întâlnirea cu voi pe stadion și vă asigurăm că întreprindem toate demersurile necesare pentru ca meciul de sâmbătă, 15 mai 2021, ora 21:30, cu CFR Cluj, să se dispute cu suporteri în #VulcanulDePeOblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Precizăm faptul că o decizie în acest sens trebuie dată de către organizatorii competiției, FRF și LPF. Clubul Universitatea Craiova este pregătit din punct de vedere logistic să asigure accesul spectatorilor pe stadion, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu toate detaliile”, au anunţat oltenii, pe site-ul oficial.

Lupta la titlu se dă cu fani în tribune

Veste uriașă pentru fanii fotbalului din România. Suporterii vor putea reveni pe stadioane încă din acest week-end, la meciurile din următoarea etapă din Liga 1.

„Tot din acest weekend, activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”, a declarat președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă. Noile relaxări vor intra în vigoare începând cu data de 15 mai. Va fi prima etapă de Liga 1 cu spectatori în tribune după aproape un an și jumătate.

Derby-urile Universitatea Craiova – CFR Cluj și Sepsi – FCSB vor fi cele mai tari partide la care fanii pot asista în această etapă. După acest week-end, mai rămân două runde de disputat în play-off-ul Ligii 1. Capul de afiș este CFR Cluj – FCSB, programat chiar în ultima etapă, pe 26 mai.

Reclamă

Cele trei trei condiții de bază pe care fanii trebuie să le respecte

„Competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori, numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și al Ministrului Sănătății.

Prin excepție de la prevederile anterioare, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test/pilot cu aprobarea CNSU pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății, participarea fiind permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății”, se arată în decizia Guvernului.

Ultimul meci din România cu fani în tribune a fost un Rapid – CSM Reșița, în Liga 2,disputat pe 8 martie 2020.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Universitatea Craiova – CFR, cu fani în tribune
  • Universitatea Craiova – CFR, LIVE TEXT pe AS.ro, sâmbătă, de la 21:30

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și