Închide meniul

Fanii CSA Steaua, mesaj ironic pentru Duckadam: ”Sponsorii nu sunt suporteri de rezultat”

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 5:45

Reclamă
Fanii CSA Steaua, mesaj ironic pentru Duckadam: ”Sponsorii nu sunt suporteri de rezultat”

SportPictures / Razvan Pasarica via hepta

Fanii CSA Steaua, mesaj ironic pentru Duckadam: ”Sponsorii nu sunt suporteri de rezultat”

Suporterii CSA s-au legat într-o postare pe Facebook de decizia lui Gigi Becali de a micșora salariile la FCSB, dar au asigurat în același timp că la Steaua nu vor exista astfel de măsuri în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii CSA Steaua, mesaj pentru Duckadam: ”Sponsorii nu sunt suporteri de rezultat”

”Ținem să îi mulțumim domnului Duckadam pentru grija pe care o poartă echipei Steaua București. Pentru a îl liniști, dorim să comunicăm faptul că: nu există nicio problemă financiară la echipa de fotbal a clubului din Ghencea și nici nu a fost vreuna. 

Sponsorii din fiecare an, iar aici ne referim la suporteri, nu sunt "suporteri de rezultat" și nici nu sunt finanțaţi de club, așa cum se întâmplă la clubul unde este dumnealui acum, ei mereu au ajutat financiar clubul și o vor face și în continuare.

Sperăm că și dumnealui va trece cu bine peste această criză, dat fiind că echipa din Berceni a cerut insistent ajutor de la stat și, în plus, în curând, se va finaliza procesul pentru prejudiciu”, se arată în mesajul AS47 de pe Facebook.

Helmuth Duckadam, avertisment pentru CSA Steaua

Hermuth Duckadam, președinte de imagine la FCSB, este convins că CSA Steaua va avea probleme cu bugetul după terminarea pandemiei de coronavirus.

Reclamă
Reclamă 4

”Voi credeți că Armata o să se mai gândească după această criză să susțină CSA-ul? Mă refer la echipa lor de fotbal? Vor putea să își facă echipă doar așa cu puști, dar să mai susțină salarii la echipa de seniori, nu o să mai vedeți”, a spus Duckadam pentru ProSport.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și