Închide meniul

Fanii de la Kiev sunt turbaţi de furie. Mesaj ameninţător pentru Lucescu, însoţit de o poză cu un tramvai

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 20:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Fanii de la Kiev sunt turbaţi de furie. Mesaj ameninţător pentru Lucescu, însoţit de o poză cu un tramvai

Mircea Lucescu, operat la Kiev

Abaca Press / AA via Hepta

Mai exact, aceştia au postat o poză cu un tramvai, aluzie la accidentul de care a avut parte în Mircea Lucescu în 2012. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj ameninţător pentru Mircea Lucescu

"Ultraşii furioşi i-au transmis lui Mircea Lucescu că nu va putea lucra în condiţii normale la Kiev. Astăzi, anunțul lui Mircea Lucescu ne-a oferit o rază de speranță privind o posibilă cooperare între Dinamo și el. Mircea, ai înțeles totul corect: nu vei putea lucra în condiții normale aici! Apariția ta la Kiev marți, 28 iulie, poate însemna un singur lucru: ai ales banii și ai creat o groapă între echipă și fani. Îți promitem nu numai o primire «caldă», ci și cele mai dificile condiții de muncă! Acestea vor fi cele mai grele milioane de euro din cariera ta!

Orașul Kiev nu va fi niciodată la fel de prietenos pentru tine ca Donetsk. Și cu siguranță nu vom uita cuvintele tale conform cărora Ucraina și Rusia sunt o singură țară. Pentru noi, onoarea, demnitatea și istoria sunt mai importante decât banii, cupe și medalii. Nu ne vom abate niciodată de la principiile și credințele noastre. 

Înainte ca echipa să plece în vacanță, mai aveți șansa să faceți alegerea corectă și să vă relaxați. Conducerea lui Dinamo are și ea aceeași șansă”, este mesajul postat pe Facebook de ultraşii de la Kiev. 

Publicată de Druzi Dynamo pe Luni, 27 iulie 2020

 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și