Fanii din DDB "au luat foc"! Suporterii, daţi la o parte de Negoiţă de la negocierile cu spaniolii

De Antena Sport
Publicat: 12.08.2020, 15:44
Actualizat: 12.05.2021, 10:11

Ionuţ Negoiţă a negociat în această după amiază vânzarea clubului Dinamo către spaniolii interesaţi să cumpere echipa, dar i-a ignorat pe fanii care au ţinut formaţia în viaţă în ultima perioadă.

fani dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii susţin că au semnat un memorandum cu cei din conducerea clubului prin care board-ul DDB trebuie să fie informat de orice negociere care are loc.

Comunicatul remis de suporterii din DDB

"Câteva precizări cu privire la vizita spaniolilor la București:

1. Confirmăm faptul că spaniolii care duc tratative pentru preluarea clubului se află astăzi la București.

2. Reprezentanții suporterilor nu au fost invitați la discuții în această ocazie, la fel cum nu au fost invitați nici cu ocazia vizitei precedente.

3. Din partea noastră li s-a transmis în repetate rânduri, pe toate căile, începând de acum două luni, pe toate căile că ne dorim să îi cunoaștem și să avem un dialog.

4. Între ProgramDDB și FC Dinamo 1948 a fost semnat un memorandum prin care clubul își asumă obligația de a nu negocia cu terți, fără ca boardul DDB să fie informat.

Nu am activat clauzele acestui memorandum, pentru a nu bloca discuțiile cu alți investitori, care pot fi o soluție benefică pentru Dinamo.

Dar dorim să fie respectat acest memorandum înainte de a se lua decizii importante pentru viitorul clubului.

5. După cum ați văzut, încercăm să vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă important în viață Clubului Dinamo. Întrucât nu am avut ocazia să îi cunoaștem, nu vă putem spune prea multe despre ei.

6. Am ținut să facem aceste precizări, pentru ca, în cazul unui eșec al negocierilor dintre Ionuț Negoiță și grupul spaniol, să nu se acrediteze ideea că suporterii au avut vreun amestec.

Fanii DDB sunt nemulţumiţi de atitudinea conducerii clubului

7. Vă reamintim că poziția afirmată în mod public de către noi este de deschidere față de orice investitor serios, care ne va prezenta un proiect prin care se urmărește performanța.

8. Considerăm că în perioada aceasta, cel mai important capital al lui Dinamo sunt suporterii.

De aceea, credem că trebuie să se țină cont de ei, indiferent dacă sunt acționari sau nu, dar cu atât mai mult cu cât aceștia dețin o parte importantă din club, iar Dinamo încă există datorită lor.

9. Am fi bucuroși să se materializeze această tranzacție, doar în măsura în care aceste persoane își vor arăta în mod cât se poate de transparent bunele intenții și capacitatea de a investi în FC Dinamo 1948.

Vă mulțimim tuturor pentru încredere și vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO", se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook, Peluza Cătălin Hîldan.

AS. RO LIVE

Răzvan Stanca, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri
Fotbal intern • 10:31
Iuliu Mureşan e convins că a dat marea lovitură la Dinamo: „A făcut două antrenamente cu noi. Se vede experienţa!”
Dario Bonetti, la Dinamo
Fotbal intern • 8:09
Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România
Ripensia - Dinamo 0-1
Fotbal intern • 23 sept., 21:21
Ripensia – Dinamo 0-1 | Deian Sorescu răsuflă ușurat. „Aveam nevoie să ne descătușăm!” Căpitanul lui Dinamo, cuprins de emoții. „M-am întors acasă” + Ce a spus și Sorin Colceag
Antena 1
A vrut să repare o canapea, dar a dat peste o scrisoare veche de 52 ani, scrisă de o elevă. Un detaliu l-a uluit: ”S-a adeverit”
Top citite
Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
1
Foto Emma Răducanu, apariţie de 120.000 de euro! Contract stelar pentru campioana de la US Open. Imagini de colecţie
Ultimele știri
9:49 „Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el!” Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari 8:52 „Ar însemna să am un discurs de amator!” Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de FCSB – Academica Clinceni 8:24 Rapid – FC Voluntari 0-1 | „Am fost infatuaţi!” Daniel Niculae, dezamăgit de prestaţia echipei sale: „Nici dacă jucam două zile nu reuşeam să înscriem!” 8:09 Dario Bonetti, pregătit să revină la Dinamo. Anunţul cu care l-a şocat pe Iuliu Mureşan. Când se întoarce în România 24
sept.
23:54
Carlo Ancelotti, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema: „Trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru ‘Balonul de Aur’. Este ca un vin scump”
24
sept.
23:30
Vestea pe care Gigi Becali o aştepta de la Edi Iordănescu! Anunţul făcut de antrenor: „Avem nevoie de ei!” Cum se poate îmbogăţi patronul FCSB
24
sept.
22:58
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Cum a reacţionat Mihai Iosif când a fost întrebat dacă va fi demis. „Din păcate, unii rapidişti se aşteaptă să murim”. Reacţia imediată a conducerii
24
sept.
22:37
Rapid – FC Voluntari 0-1 | „A fost penibil!” Mihai Iosif a răbufnit după a treia înfrângere a Rapidului din acest sezon: „Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho”
24
sept.
22:29
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Dragoş Grigore, în depresie după o nouă înfrângere: „Sunt sentimente de tristeţe!” Ce a spus de situaţia lui Mihai Iosif: „E nedrept!”
24
sept.
22:19
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaş, prima reacţie după ce şi-a dus echipa pe podium. „Banii la zi, acesta e secretul!”. Ce spune de revenirea la echipa naţională
Close