Închide meniul

Fanii din PCH, mesaj categoric pentru Gigi Mulţescu: "Mulțumim pentru tot! Presiunea a fost prea mare". Dinamo riscă să rămână fără antrenor!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2021, 14:11 / Actualizat: 7 iulie 2022, 17:15

Fanii din PCH, mesaj categoric pentru Gigi Mulţescu: "Mulțumim pentru tot! Presiunea a fost prea mare". Dinamo riscă să rămână fără antrenor!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo, mesaj categoric pentru Gigi Mulţescu

Dinamo este pe punctul de a îşi schimba din nou antrenorul, iar suporterii din PCH i-au transmis un mesaj de mulţumire experimentatului Gigi Mulţescu, care nu a renunţat la echipa sa de suflet. Tehnicianul s-a aflat la cârma echipei înainte de revenirea lui Cosmin Contra în Ştefan cel Mare, dar şi după demisia lui Jerry Gane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MULȚUMIM SENIORILOR NOȘTRI!
De la starea asta a pornit Mulțescu în meciul cu Clinceni! Din păcate, suportul de care avea nevoie din partea jucătorilor n-a venit, dimpotrivă, cele 3 gouri încasate l-au făcut să cedeze. “Mă simt inutil, nu mai am putere să continuu, mă pun la dispoziția conducerii”. 

Conducerea știți cine este, un alt Senior, la fel de vechi în club. Constantin Eftimescu, președintele CA, este la Dinamo din 70, doar Mister a venit mai devreme. Îi mulțumim domnului Eftimescu pentru modul admirabil în care rezistă și îi dorim în continuare putere, DDB îi este alături! 

Iar domului Gigi Mulțescu, legenda noastră, îi prezentăm acum scuze, domnia sa era în club când a demisionat Gane, Dinamo avea nevoie de expertiza lui, suporterii îl cereau insistent pentru a redresa corabia, iar noi eram, brusc, în postura de a numi antrenor, tot suporteri și noi, vă dați seama!? Intenția a fost de la început să aducem președinte executiv și director tehnic, iar profesioniștii să-și fi făcut treaba, însă incertitudinea de la club și lipsa banilor i-au făcut pe toți cei ofertați să refuze. Mulțumim pentru tot, Gheorghe Mulțescu! Presiunea a fost prea mare și nu a fost în puterea noastră să vă protejăm mai mult! 

PCH: „La finalul sezonului vom trage linie!”

La finalul sezonului vom trage linie și vom lua, ÎMPREUNĂ, o decizie. Vom intra în organigrama clubului, în lipsa unui investitor dispus să vină la Dinamo!? Vom rămâne la distanță!? Suporterii, câinii, membrii programului DDB, voi veți decide! 

Reclamă

Vom ajunge să facem și curățenie la club, poate!
Vom ajunge să și construim, nu doar să reparăm ce au distrus alții!
Dinamo e viața noastră și nu ne vom da la o parte de la nimic!
LUPTĂM ÎN CONTINUARE PENTRU CE IUBIM!
ÎMPREUNĂ! RESPONSABILI! UNIȚI!”
se arată în comunicatul emis de „Peluza Cătălin Hîldan”.

Gheorghe Mulţescu nu renunţă la ideea de a pleca de la Dinamo

Gheorghe Mulţescu a vorbit recent despre posibilitatea de a pleca de la Dinamo. „SMURD-ul” pare mai decis ca niciodată să renunţe la Dinamo. Imediat după umilinţa cu Clinceni, scor 1-3, tehnicianul a anunţat că vrea să renunţe şi că nu mai poate continua.

„Sunt la dispoziţia clubului. Eu înclin să mă opresc. Dacă mi se cere să continui, voi vedea. Acum sunt confuz. Oamenii mi-au cerut să nu renunţ, nu m-a înjurat nimeni. Evenimentele din ultima vreme mă fac să fiu confuz. Nu simt că m-au trădat jucătorii”, a declarat Mulţescu la DigiSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fanii lui Dinamo, mesaj pentru Gigi Mulţescu
  • Ce i-au transmis suporterii din PCH antrenorului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și