Închide meniul

Fanii dinamovişti, anunţ uriaş! De câţi bani mai au nevoie pentru a salva clubul de la faliment: "Am plătit și ratele la zi către ANAF"

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 20:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Fanii dinamovişti, anunţ uriaş! De câţi bani mai au nevoie pentru a salva clubul de la faliment: "Am plătit și ratele la zi către ANAF"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Anunţ uriaş făcut de fanii dinamovişti

  • Anunţ uriaş făcut de fanii dinamovişti
  • Ce datorie mai are Dinamo

Fanii dinamovişti continuă cursa nebună de a salva clubul de la faliment. Au redus datoria clubului de la 1.200.000 de euro la doar 550.000 de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"CÂINILOR, SUNTEM TOT MAI APROAPE DE SALVAREA CLUBULUI! De la o datorie atât de mare, de 1.200.000€, am reușit să coborâm sub jumătate și am ajuns astăzi la 550.000€.

Nu e ușor să ne împărțim între atâtea greutăți, să luptăm pe atâtea fronturi. Uneori putem da și rateuri. Știm că se sparg toate în capul nostru, chiar și atunci când ratează un jucător, sau când se dă penalty în loc de fault în atac. Salariile sunt plătite pe luna ianuarie. Am plătit și ratele la zi către ANAF. 

Reclamă

Sumele de mai sus reprezintă datorii rezultate din litigii cu foștii jucători. Datorii făcute de cei care au încercat falimentarea clubului. Niște impostori care n-au luat în calcul că se pun cu CÂINII. Dar le promitem că LE VA FI GREU CU NOI", au anunţat fanii dinamovişti într-un comunicat. 

Pablo Cortacero a anunţat că revine la Dinamo

Pablo Cortacero e din din nou în centrul atenţiei. După o absenţă de luni bune, acţionarul majoritar al lui Dinamo a revenit cu noi detalii legate de situaţia clubului, dar şi a relaţiei cu fanii din DDB.

Reclamă

După luni de zile în care clubul a fost ţinut în viaţă de suporterii dinamovişti, Pablo Cortacero va reveni în România pentru a se prezenta la Tribunalul Bucureşti, unde se va judeca procesul în urma căruia acesta speră să redevină președinte al CA la Dinamo.

"Vin în România cu un singur gând. Să preluăm puterea în club pe care n-ar fi trebuit să o pierdem niciodată și să facem din Dinamo un club mare, stabil financiar. Voi fi prezent la Tribunalul București", a declarat Cortacero, pentru Fanatik.

Ibericul a emis un comunicat de presă în care a punctat cinci aspecte importante. Printre acestea se specifică faptul că nu are de gând să renunţe la pachetul de 73% de acţiuni pe care îl are la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Zeljko Kopic s-a simţit ca un adevărat "Rege" la Constanţa
Liga 1 • 11 feb., 22:48
Zeljko Kopic s-a simţit ca un adevărat „Rege” la Constanţa! Fanii dinamovişti, show total cu torţe: „Dinamo bate pe Farul”
Aleix Garcia, pe vremea când juca la Dinamo
Fotbal • 27 nov., 8:50
Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca: „A fost cel mai jos moment al carierei mele”
Galeria lui Dinamo a făcut un protest masiv la derby-ul cu Rapid şi a plecat de pe stadion
Liga 1 • 1 sept., 21:44
Galeria lui Dinamo, protest masiv în derby-ul cu Rapid! Fanii au plecat de pe stadion, după decizia luată de jandarmi
FCSB - Dinamo | Fanii, obligaţi să-şi scrie numele pe bilete
Liga 1 • 22 iul., 21:54
FCSB – Dinamo | Fanii, obligaţi să-şi scrie numele pe bilete. Scene rar întâlnite
Cosmin Contra l-a desfiinţat pe Pablo Cortacero
Fotbal • 8 iun., 20:39
Cosmin Contra, dezvăluiri cutremurătoare despre spaniolii lui Cortacero: „Nişte delincvenţi! Am ajuns aproape să fac infarct!”