Închide meniul

Fanii dinamovişti, anunţ uriaş! De câţi bani mai au nevoie pentru a salva clubul de la faliment: "Am plătit și ratele la zi către ANAF"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 20:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Fanii dinamovişti, anunţ uriaş! De câţi bani mai au nevoie pentru a salva clubul de la faliment: "Am plătit și ratele la zi către ANAF"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Anunţ uriaş făcut de fanii dinamovişti

Fanii dinamovişti continuă cursa nebună de a salva clubul de la faliment. Au redus datoria clubului de la 1.200.000 de euro la doar 550.000 de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"CÂINILOR, SUNTEM TOT MAI APROAPE DE SALVAREA CLUBULUI! De la o datorie atât de mare, de 1.200.000€, am reușit să coborâm sub jumătate și am ajuns astăzi la 550.000€.

Nu e ușor să ne împărțim între atâtea greutăți, să luptăm pe atâtea fronturi. Uneori putem da și rateuri. Știm că se sparg toate în capul nostru, chiar și atunci când ratează un jucător, sau când se dă penalty în loc de fault în atac. Salariile sunt plătite pe luna ianuarie. Am plătit și ratele la zi către ANAF. 

Sumele de mai sus reprezintă datorii rezultate din litigii cu foștii jucători. Datorii făcute de cei care au încercat falimentarea clubului. Niște impostori care n-au luat în calcul că se pun cu CÂINII. Dar le promitem că LE VA FI GREU CU NOI", au anunţat fanii dinamovişti într-un comunicat. 

Pablo Cortacero a anunţat că revine la Dinamo

Pablo Cortacero e din din nou în centrul atenţiei. După o absenţă de luni bune, acţionarul majoritar al lui Dinamo a revenit cu noi detalii legate de situaţia clubului, dar şi a relaţiei cu fanii din DDB.

Reclamă

După luni de zile în care clubul a fost ţinut în viaţă de suporterii dinamovişti, Pablo Cortacero va reveni în România pentru a se prezenta la Tribunalul Bucureşti, unde se va judeca procesul în urma căruia acesta speră să redevină președinte al CA la Dinamo.

"Vin în România cu un singur gând. Să preluăm puterea în club pe care n-ar fi trebuit să o pierdem niciodată și să facem din Dinamo un club mare, stabil financiar. Voi fi prezent la Tribunalul București", a declarat Cortacero, pentru Fanatik.

Ibericul a emis un comunicat de presă în care a punctat cinci aspecte importante. Printre acestea se specifică faptul că nu are de gând să renunţe la pachetul de 73% de acţiuni pe care îl are la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și