Închide meniul

Fanii dinamovişti vor ca Magaye Gueye să dispară după filmuleţul apărut în care înjură clubul. Cum se distrează cu două femei după ce s-a dat accidentat 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 14:19

Fanii dinamovişti vor ca Magaye Gueye să dispară după filmuleţul apărut în care înjură clubul. Cum se distrează cu două femei după ce s-a dat accidentat 

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ultraşii dinamovişti, mesaj dur pentru Magaye

"Pe teren, acest Magaye nu m-a impresionat. Eu, de la bun început, mi-am dat seama că nu poate fi o soluție bună pentru Dinamo. Sper că acolo, în filmare, a fost mai convingător, pentru că pe teren nu m-a convins deloc. Acum, antrenorul trebuie să decidă în cazul lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi vrem să fie dat afară! N-are rost să ne mai încurcăm cu el. Cine e Magaye Gueye? De 25.000 de euro pe lună trebuie să arăți ceva, dar el s-a trezit în România, unde șampania este bună și ieftină", a spus Andrei Gerea, membru al programului DDB, citat de prosport.ro.

Magaye Gueye a înjurat clubul Dinamo

Magaye Gueye apare într-un clip, în jacuzzi. Are alături două femei. Una dintre ele este un cunoscut fotomodel, Laurette, cu care senegalezul are o relaţie. El a lipsit de la ultimul meci, cu Hermannstadt, motivând absenţa cu o accidentare. Acum, el susţine că filmuleţul este mai vechi şi le-a cerut scuze fanilor.

"Aveam mintea pierdută, dar îi iubesc pe fanii lui Dinamo! Eram supărat pe minciunile lui Cortacero! Ea (n.r. Laurette) m-a ajutat mult!

M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva.

Reclamă

Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă. Nu! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe!", a spus senegelazul, citat de prosport.ro.

"Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?", este mesajul transmis de senegalez, scrie sursa citată. Puteţi urmări clipul AICI.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fanii dinamovişti, mesaj dur pentru Magaye
  • Senegalezul, protagonistul unui film scandalos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și