Închide meniul

Fanii lui Dinamo îi răspund lui Negoiță: ”Nu riscăm în momentul ăsta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 17:05

Fanii lui Dinamo îi răspund lui Negoiță: ”Nu riscăm în momentul ăsta!”

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Fanii lui Dinamo îi răspund lui Negoiță: ”Nu riscăm în momentul ăsta!”

Thomas a explicat că fanii nu sunt pregătiți să preia Dinamo, dar vor sprijini în continuare clubul. Negoiță a mărturisit, de asemenea, că negocierile cu spaniolii propuși de Ioan Andone nu au ajuns la niciun consens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas, membru PCH: ”Nu vrem să riscăm în momentul ăsta!”

”Noi avem 6100 de membri, este important și lucrul ăsta, pentru că avem 1 milion de euro cu care putem să susținem echipa, dar nu vrem să riscăm în momentul ăsta. După 2, 3 ani ne putem bate la vârful clasamentului.

Noi am spus că preluăm când ajungem la 10 mii de membri. Dar s-ar putea să apară surprize. Suntem plasa de siguranță, suntem pregătiți, și în momentul asta suntem pregătiți. Dar important este să avem adeziunea dinamoviștilor. De la 10 mii de oameni noi suntem siguri de susținerea lor, e foarte important, pentru că ei cumpara bilete online”, a declarat Thomas la Digi Sport.

Dorinel Munteanu: "Sunt sigur că Dinamo nu retrogradează"

Fost jucător la Dinamo, Dorinel Munteanu, speră ca echipa să găsească soluții în cel mai scurt timp.

"Dinamo va reveni, nu știu la ce nivel, dar sunt convins că Dinamo nu retrogradează, chiar dacă trece prin perioade foarte grele.

Reclamă

Dinamo nu poate să supraviețuiască numai din suporteri. Noii investitori sau actualul investitor sau patron trebuie să facă ceva ca să scoată Dinamo din criză, fiindca Dinamo merită mai mult", a declarat Dorinel Munteanu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și