Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Fanii lui Dinamo, puşi la zid: „Nu am înţeles reacţia lor”. Deian Sorescu, apărat după ce a fost umilit de suporteri

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 11:21

Fanii lui Dinamo, puşi la zid: „Nu am înţeles reacţia lor. Deian Sorescu, apărat după ce a fost umilit de suporteri

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu/Profimediaimages

  • Fanii lui Dinamo, puşi la zid
  • Deian Sorescu, apărat după ce a fost umilit de suporteri

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Este pe loc retrogradabil după 20 etape din sezonul regulat, cu doar 12 puncte câştigate, iar retrogradarea este o ameninţare serioasă pentru echipa din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo, puşi la zid

După înfrângerea în faţa celor de la CS Mioveni, fanii şi-au ieşit din minţi. L-au chemat la gard pe Deian Sorescu şi l-au umilit pur şi simplu. L-au dezbrăcat de tricou şi apoi i l-au aruncat pe gazon. Comportamentul ultraşilor nu a fost deloc pe placul lui Marius Alexe, fost atacant al celor de la Dinamo. În direct la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan, Alexe a vorbit despre situaţia gravă în care se află fosta sa echipă. 0

Mai mult, Alexe crede că este vorba de lipsă de valoare la actuala generaţie, dar îi atacă şi pe fotbaliştii străini care au ajuns la echipă. „Am fost dezamăgit de ceea ce se întâmplă. Eu sunt dinamovist, Am avut ioferte de la Steaua pe bani mai mulţi ca la Sassuolo, dar am ţinut la oamenii de acolo. M-au ajutat toţi şi m-au respectat. Nu am putut să fac pasul ăsta. Şi acum îmi spun că dacă plecam la Steaua era altceva, alta era cariera mea.

Reclamă
Citește și:

Fiecare exprimă totul în felul lui şi nu e bine. S-a dus prea departe. Încercam mereu să fiu cel mai bun. Străinii nu demonstrează că sunt mai buni ca românii şi nu e bine. Nu îl cunosc personal pe Sorescu, dar îl apreciez pentru evoluţie şi pentru prestaţii. Nu înţeleg reacţia suporterilor. Să îl dezbraci, nu am înţeles de ce s-a recurs la aşa ceva. Este păcat ceea ce se întâmplă. El dă totul pe teren, nu se gândeşte la niciun transfer. Nu îneţeleg de ce se comportă în aşa fel cu el”, a spus Marius Alexe la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”