Închide meniul

"Fanii ne-au dat bani să mâncăm!" Borja Valle le-a povestit spaniolilor coşmarul de la Dinamo. "Bucătarii nu aveau cu ce să gătească"

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 5:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Fanii ne-au dat bani să mâncăm!" Borja Valle le-a povestit spaniolilor coşmarul de la Dinamo. "Bucătarii nu aveau cu ce să gătească"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Borja Valle a rămas şocat de problemele pe care le-a avut la Dinamo

  • Borja Valle îi atacă dur pe şefii lui Dinamo
  • Spaniolul a rupt contractul şi a plecat din România

În nouă meciuri de campionat, Borja Valle a dat cinci goluri şi o pasă de gol pentru Dinamo. Printre reuşitele sale se numără şi un gol de la jumătatea terenului. Ibericul în vârstă de 28 de ani, care a mai jucat la echipe precum Deportivo La Coruna, Oviedo şi Elche, nu a mai suportat condiţiile din Ştefan cel Mare şi a reziliat contractul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle: "Nimeni nu m-a sunat nici măcar să mă insulte. Nimic, nicio explicaţie!"

”Nu știm de ce am fost mințiți și de ce jucătorii rămași la Dinamo sunt în continuare înșelați. Sunt fotbaliști care au venit la București cu soțiile lor, cu copiii lor, care și-au pierdut locurile la școli. Cel mai rău e că s-au jucat cu noi, cu viitorul copiilor noștri. 

Eu am plecat de la Dinamo și nu m-a sunat absolut nimeni din conducere. Nu mi-a zis nimeni că-i pare rău sau măcar să mă insulte, orice. Nimic, nicio explicație. Bine că există acel regulament FIFA, care îți permite să rupi un contract unilateral, dacă nu ești plătit timp de două luni", a spus Borja Valle. 

Reclamă

Spaniolul a declarat că la Dinamo fanii s-au purtat incredibil cu jucătorii, cu care au negociat pentru a le plăti o parte din salarii. Valle a rămas şocat de problemele întâmpinate în România.

Borja Valle: "Bucătarii nu aveau cu ce să ne gătească. Fanii ne-au dat bani să mâncăm"

”Problema reală era că la club nu aveam medic, fizioterapeut, targă, mânuși, instrumente medicale. Bucătarii nu aveau cu ce să gătească. După două luni, am cedat. Eram frustrați, furioși, deși ne făcuserăm treaba, ne antrenaserăm, nu supărasem pe nimeni. După ce am dat un gol (n.r. – cu Voluntari), le-am arătat obrazul conducătorilor. A fost un gest de furie, pentru că nu meritam asta, ca oameni. 

Reclamă

Ni s-a spus că banii nu au ajuns în România pentru că s-a greșit o cifră în cont. Nu știu, sunt lucruri de necrezut din partea unui om de afaceri care se jură pe copiii săi că face tot ce e posibil. Eu, când plătesc chiria, mă uit de șapte ori înainte pe numărul contului. Nu ne gândeam la așa ceva, nu ne imaginam că se poate întâmpla asta, mai ales că Dinamo e un fel de Real Madrid sau Barcelona în România. 

Înainte să semnăm, toți spaniolii am fost la un hotel, condițiile erau excelente, în niciun moment nu ne-a trecut prin cap că vom suferi. În ultimele săptămâni, Cosmin Contra a dat bani din buzunarul său ca să avem ce mânca. În fiecare luni, venea cu bani și îi împărțea angajaților. La ultima partidă a mea, fanii ne-au dat bani ca să mâncăm”, a mai spus Borja Valle în podcast-ul "Sector 321".

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani