Închide meniul

Fanii Stelei au ales adversara CSA Steaua la inaugurarea noului stadion din Ghencea. Opţiune neaşteptată

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2020, 17:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Fanii Stelei au ales adversara CSA Steaua la inaugurarea noului stadion din Ghencea. Opţiune neaşteptată

Mesaje ironice ale fanilor FCSB şi CSA Steaua, după ce Dinamo a retrogradat

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fanii CSA Steaua o vor pe OFK Belgrad ca adevrsară la meciul de inaugurarea al noului stadion din Ghencea. Ultraşii vor un adversari cu care CSA Steaua să poate juca de la egal la egal. CSA Steaua este în Liga 4 şi va juca barajul de promovare în Liga 3. OFK Belgrad este o echipă iubită din Serbia, care evoluează în Liga 3. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Stelei: "Ce-ar fi ca tocmai OFK Beograd să fie adversarul invitat?!"

"Exact așa cum cei cu tâmplele ninse își aduc aminte de tinerețea lor, când Ghencea, și atunci o bijuterie, a fost inaugurat, în aprilie 1974, cu un show de neuitat. Atunci a fost un meci amical cu echipa iugoslavă OFK Beograd, încheiat la egalitate 2-2, încadrat de muzică de fanfară militară și demonstrații diverse.

Stadionul a fost plin în 1974, ceea ce nu ne îndoim că se va întâmpla și la proxima reinaugurare.

Plecând de la afirmațiile antrenorului principal stelist, Daniel Oprița, care nu s-a gândit la numele eventualului adversar din acest meci special, dar și de la dorința exprimată de acesta, de a avea un adversar accesibil care, cităm, să nu dea Stelei cu terenul în cap, ne permitem o sugestie către factorii decizionali.

Ce-ar fi ca tocmai OFK Beograd să fie adversarul invitat pentru meciul de deschidere în noua Ghencea? OFK Beograd este una dintre cele mai iubite echipe din Serbia, iar actualmente joacă în liga a treia, într-o serie belgrădeană.

Reclamă
Reclamă 4

Deci nu ar fi un adversar de speriat pentru Oprița și compania. În plus, probabil nici efortul financiar generat de o astfel de idee nu ar fi unul peste limitele bugetare", au trasmis cei de la AS47, pe Facebook.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și