Închide meniul

Fanii unei echipe din Anglia sunt disperaţi după Man: "Va fi una dintre ţintele acestei veri!" Anunţul momentului

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 7:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Fanii unei echipe din Anglia sunt disperaţi după Man: "Va fi una dintre ţintele acestei veri!" Anunţul momentului

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dennis Man poate prinde transferul în Anglia

Fanii lui Birmingham anunţă că "perla" lui Becali este una dintre ţinte în această vară. Man a fost dorit de formaţia din Championship şi în iarnă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din ce aud pe piața de transferuri, se pare că vom căuta jucători. Dennis Man este un jucător pe care Birmingham l-a urmărit recent și se pare că va fi una din țintele acestei veri”, au scris englezii pe contul de Twitter BluesTalk.

Dennis Man la Birmingham City, în curând”, scrie un alt fan pe contul său de Twitter.

Gigi Becali visează la transferul record al lui Dennis Man

Gigi Becali poate visa în continuare la transferul record care să depășească cele aproape 10 milioane de euro luate pentru Stanciu, de la Anderlecht.

"La fotbal, banii vor creşte, nu vor scădea preţurile, vor creşte preţurile. O să băgăm foarte mulţi bani în investiţii. Când circulă banii, toată lumea câştigă bani.

Reclamă
Reclamă 4

Banul circulă, trece pe la mine, pe la tine şi pe la ultimul măturător. O să creştem şi noi economic şi o să vină lumea la stadioane, că au bunăstare. Pentru noi, coronavirusul înseamnă bunăstare peste un an”, a spunea Gigi Becali în trecut. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și