Închide meniul

Farul – Chindia 0-1 | Echipa lui Emil Săndoi i-a stricat ziua de naştere lui Gică Hagi! Antrenorul oaspeţilor, explicaţii după parcursul senzaţional din ultimele 4 etape. „Nu am rezolvat nimic”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 februarie 2022, 18:25

Farul – Chindia 0-1 | Echipa lui Emil Săndoi i-a stricat ziua de naştere lui Gică Hagi! Antrenorul oaspeţilor, explicaţii după parcursul senzaţional din ultimele 4 etape. „Nu am rezolvat nimic

Emil Săndoi, explicaţie savuroasă pentru înfrângerile României din Nations League

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Farul – Chindia s-a terminat 0-1, dublă lovitură reuşită de echipa lui Emil Săndoi pe terenul constănţenilor. Târgoviştenii au ajuns la 4 meciuri consecutive fără înfrângere şi l-au bătut pe Gică Hagi chiar de ziua lui, pe un teren unde câştigaseră doar FCSB şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Emil Săndoi i-a stricat ziua de naştere lui Gică Hagi!

Emil Săndoi e cel mai fericit după ce l-a bătut pe Gică Hagi, chiar pe terenul Regelui. Antrenorul Chindiei este foarte mulţumit de jucătorii care abia au ajuns la echipă. „Jucătorii care au venit sunt câştiguri pentru echipă. Avem acum o concurenţă benefică pentru că altfel nu aveam soluţii. La jocul de azi nu am mai făcut improvizaţii. Suntem foarte multe echipe la retrogradare, nu am rezolvat nimic cu victoria de azi. Trebuie să înlănţuim rezultate pozitive. Au fost momente în care credeam că putem să refacem mereu a fost o problemă care ne-a tras în jos. Avem un program foarte greu, echipele sunt sensibil egale. Ne ridiăm la valoarea echipelor cu care ne batem în continuare”, a spus Emil Săndoi la finalul partidei, conform digisport.ro.

Citește și:

În schimb, Marco Dulca, cel care a a evoluat timp de două sezoane la echipa lui Gică Hagi cu un ochi plânge şi cu altul plânge. „Mă bucur că am câştigat. Mă bucur că am câştigat la ei acasă unde nu câştigă multă lume. Ne-a ieşit tot ce ne-a propus în această seară. Ăsta e fotbalul, din păcate a picat ziua lui azi. Am câştigat noi azi. E bine pentru noi, din păcate a pierdut în seara asta”, a spus Marco Dulca, la finalul partidei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și