Închide meniul

Farul – Chindia 0-1 | Gică Hagi și-a ieșit din minți de ziua sa: ”Deranjăm că suntem prea sus! Cum ne permitem?” ”Regele” l-a făcut praf pe reporter: ”Tu nu te-ai uitat la meci? Niște întrebări așa de…”

Dragoș Vasile Publicat: 5 februarie 2022, 18:43

Reclamă
Farul – Chindia 0-1 | Gică Hagi și-a ieșit din minți de ziua sa: ”Deranjăm că suntem prea sus! Cum ne permitem?” ”Regele” l-a făcut praf pe reporter: ”Tu nu te-ai uitat la meci? Niște întrebări așa de…”

Gică Hagi și-a ieșit din minți de ziua sa

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi și-a ieșit din minți după Farul Constanța – Chindia Târgoviște 0-1

”Nu se poate. Din ce am vorbit.. Mie mi se pare prea mult să nu dați faze de la depărtare. S-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul acesta. Deranjăm că suntem acolo sus și că facem lucrurile bine. Se știa dinainte. Iacob face lucrul acesta. Eu am arătat la video, știa și arbitrul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost ușor să se întâmple lucrul acesta. La toate mingile lungi nu a sărit la cap. E greu să înțelegi fotbalul așa cum e. Am avut ocazii 30 de minute, echipa producea fotbal. A rupt echilibrul arbitrul. Ar fi culmea să deranjez eu. Suntem prea sus. Cum ne permitem noi să fim sus? Trebuie să ne vedem de drumul nostru.

E inadmisibil. Să nu ai o fază clară? Dăm din umeri, așa dă și arbitrul. Mergem înainte. Mie să îmi fie teamă? Niște întrebări așa de… Nu știu ce întrebare e asta. Vom vedea! E greu să analizăm ce s-a întâmplat în seara asta. De mâine o să o luăm de la capăt.

Nici nu apărut Iancu și Nedelcu și voi vorbiți de randament. Tu nu te-ai uitat la meci? Dă verdictul tu! Ce să îi cunosc? Eu am încercat să aduc cât trebuie. Îmi pui niște întrebări grele. Nici n-a făcut trei antrenamente. Vom vedea. Au fost cei mai buni din România. La noi au fost cei mai buni. Am viziune, dar încerc. Nu uitați că au fost cei mai buni când au fost cu mine!”, a răbufnit Gică Hagi la finalul meciului.

”Regele” Gheorghe Hagi a împlinit 57 de ani

Și românii se laudă cu un fotbalist născut pe 5 februarie. Gheorghe Hagi, cel supranumit „Regele fotbalului românesc” împlinește sâmbătă 57 de ani. Palmaresul lui Hagi în primul eşalon din Romania totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. Gheorghe Hagi a fost de două ori golgheterul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

Reclamă

În perioada petrecută în Spania, Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat la echipa Brescia (1992-1994).

În perioada 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei, scrie news.ro.

Hagi a participat la trei ediţii ale Campionarului European (1984, 1996 şi 2000) şi la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998). La finalul anului 1999, a fost desemnat fotbalistul român al secolului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și