Închide meniul

Farul Constanţa are ambiţii mari! „Regele” Hagi vrea să domine fotbalul românesc: „Poate câştigăm titlul! Ăsta e gândul tuturor”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 15:05

Farul Constanţa are ambiţii mari! „Regele Hagi vrea să domine fotbalul românesc: „Poate câştigăm titlul! Ăsta e gândul tuturor

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gica Hagi

Farul a început în forţă campania de transferuri. Gică Hagi a transferat unul dintre cei mai buni portari din Liga 1. Este vorba de Mihai Aioani, portarul naţionalei de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa are ambiţii mari! „Regele” Hagi vrea să domine fotbalul românesc

Tânărul goalkeeper a dezvăluit că „Regele” a fost singurul motiv pentru care a acceptat oferta constănţenilor. Aioani, poreclit de prieteni în copilărie „Micul Tătăruşanu”, e cu gândul la titlu.

„Ţinând cont de tradiţie, de conceptul de joc şi de faptul că domnul Hagi poate veni pe banca tehnică, toate lucrurile astea m-au convins că pot să vin aici şi că pot să fac performanţă. Îi aşteptăm la stadion pe suporteri, să ne susţină, să cânte pentru noi şi vom da tot ce avem mai bun pentru a-i face fericiţi.

Cred că cel mai mult a contat pentru mine domnul Hagi, deoarece este un antrenor foarte bun. Impune un anumit stil de joc şi, din câte am înţeles, este un tip foarte strict. În primul rând, sper să intrăm în play-off, pentru că ăsta este gândul tuturor şi de acolo să avem o clasare cât mai bună. De ce nu, poate chiar să câştigăm titlul. În copilărie, îmi plăcea foarte mult de Tătăruşanu şi chiar familia şi mulţi prieteni îmi spuenau <<Micul Tătăruşanu>>”, a spus Marian Aioani, la prezentarea oficială.

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Farul va avea o „bijuterie” de stadion. Detalii despre proiectul de zeci de milioane de euro

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Vergil Chițac, primarul din Constanţa, i-a promis „Regelui” un nou stadion pentru Farul. „Stadionul Viitorul” de la Ovidiu, arena unde va evolua Farul până va fi gata noul stadion, are 4.554 de locuri.

Reclamă

„Vom reconstrui stadionul, acum suntem în stadiul de fezabilitate, îl vom termina în curând. Se va finaliza în două luni, după care vom merge la CNI să facă proiectul și licitația, sunt convins că vom găsi și acolo înțelegere.

Vom explora și alte modalități ca primăria să fie implicată în funcționarea clubului. Eu, ca primar, promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca echipa Farul să joace cât mai curând pe noul stadion și să atingă nivelul de ambiție pe care și l-a propus”, a spus primarul Vergil Chițac la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și