Închide meniul

Farul Constanța, în pragul colapsului! O firmă cere falimentului clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 12:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Farul Constanța, în pragul colapsului! O firmă cere falimentului clubului

SportPictures / SPORT PICTURES via hepta

Farul Constanța, în pragul colapsului! O firmă cere falimentului clubului

Farul nu a terminat între primele șase sezonul din Liga 2, astfel că va trebui să joace în play-out pentru a rămâne în această divizie. Până la realuarea fotbalului Farul se confruntă cu probleme grave, deoarece firma ce asigura paza echipei susține că sunt facturi neplătite. Unele ajung la 115.000 lei, prima fiind din noiembrie 2019, iar cea mai recentă din martie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, despre problemele de la Farul Constanța

Firma de pază a solicitat deschiderea procedurii insolvenței, iar dacă banii nu vor fi achitați în următoarea perioadă, atunci va cere falimentul clubului.

Ciprian Marica, administratorul de la Farul Constanța, susține că acele facturi ar avea sume ”umflate” și s-ar solicita bani fără vreo justificare.

"Sunt discuții juridice, pentru că acolo se invocă niște chestiuni cu care noi nu suntem de acord. Când am venit la Farul, erau 7.000 de datorii! Acum, pentru fiecare chichiță toată lumea sare în sus. Se discută și le vom clarifica.

Dorim să știm în ce bază s-au făcut acele facturi, am făcut solicitări în acest sens. Sunt probleme pe care le are toată lumea și Viitorul și toate celelalte echipe. Nu este o sumă de speriat, dar trebuie să fie o bază în spate pentru ele, nu?", a declarat Marica, pentru Tomis News.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și