Închide meniul
VIDEO

Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti 1-2. Gicu Grozav, prestaţie excelentă sub privirile lui Gică Hagi: gol în minutul 3!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 12:49

Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti 1-2. Gicu Grozav, prestaţie excelentă sub privirile lui Gică Hagi: gol în minutul 3!

Farul Constanţa - Petrolul Ploieşti 1-2

Facebook Petrolul Ploieşti

Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti 1-2. Gicu Grozav a avut o prestaţie excelentă chiar sub privirile lui Gică Hagi. Mijlocaşul a deschis scorul în confruntarea cu elevii „Regelui” după doar trei minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a fost una dintre cele mai active echipe în această perioadă de mercato. „Lupii galbeni” i-a transferat printre alţii, pe Gabi Tamaş, Gicu Grozav şi Mirko Ivanovski. Ultimul alăturat lotului lui Nicolae Constantin este Christian Irobiso, fostul atacant al celor de la Dinamo.

Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti 1-2

Gicu Grozav a avut o prestaţie foarte bună în amicalul cu Farul lui Gică Hagi. A marcat în minutul 3, iar Mario Bratu a făcut 2-0 la scur timp după pauză.

Vlad Morar a redus din diferenţă, în minutul 78, şi a stabilit scorul final.

Reclamă

Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise de Gabi Tamaş şi Gicu Grozav la Petrolul

Constantin Budescu este aproape de a face din nou echipă cu Gabi Tamaş. Conducerea de la Petrolul Ploieşti îl aşteptă pe fostul mijlocaş de la FCSB la atrenamente, pentru debutul în noul sezon de Liga 1.

Costel Lazăr, preşedintele celor de la Petrolul, a declarat că mijlocaşul Constantin Budescu va fi jucătorul ploieştenilor, după ce condiţia fizică a acestuia se va îmbunătăţi. „Magicianul” este aşteptat la antrenamentele „lupilor galbeni”.

„Urmează să vină, dar el își dorește să fie sigur că poate juca. Să înceapă să alerge și atunci vom discuta despre momentul semnării contractului. Mai durează cam o lună, în opinia mea. Budescu este un jucător valoros pentru România”, a declarat Coste Lazăr, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaș l-a șocat pe Nicolae Constantin la Petrolul

Gabi Tamaș l-a impresionat pe Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul, prin forma fizică pe care o arată la 38 de ani. Tehnicianul „lupilor” crede că veteranul va ajuta enorm echipa ploieșteană.

„Tamaş se descurcă bine, pe teren dă sută la sută. Este foarte bine din toare punctele de vedere.

Vine cu experienţă mare, linia noastră de fund era compusă din jucători fără experienţă, jucători destul de tineri şi experienţa lui ne va aduce un mare plus. Eu îl cunosc de pe la vreo 16 ani (n.r. pe Gabi Tamaş), cred că se mişcă mai bine decât la 20 de ani”, a spus Nicolae Constantin.

Tamaș a bifat 39 de meciuri pentru FC Voluntari în precedentul sezon al Ligii 1 și a înscris un gol. Ilfovenii au jucat în play-off și au terminat pe locul 4, cea mai bună clasare din istoria clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și