Închide meniul
Video

Farul – FC Argeș 0-1 | „Avea lista cu jucători care trebuie să ia cartonaș galben!” Gică Hagi l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic. „Regele” acuză o conspirație pentru meciul cu FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 21:37

Gică Hagi, un car de nervi

Hepta

Trei jucători de la Farul au primit cartonaș galben în meciul cu FC Argeș, Florin Purece, Andrei Artean și Ionuț Larie. Toți trei vor fi suspendați în runda următoare împotriva lui FCSB, pentru cumul de cartonașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – FC Argeș 0-1 | Gică Hagi l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic

Gică Hagi susține că Feșnic i-a avertizat special pe cei trei jucători de la Farul, tocmai ca să absenteze în partida care poate fi decisivă pentru calificarea în play-off.

Probabil avea lista cu jucători de la noi care trebuie să ia cartonaș galben. Așa văd. Păi, cartonaș galebn lui Purece la 70 de metri, în minutul 1, când a intrat? Cu șapte jucători în spatele lui? Fără nimic de contraatac, direct cartonaș galben. Un fault sau două cred că am făcut în tot meciul și alea cartonașe. E prea… Nu vreau să stau să arăt că mă plâng, dar e… Știm, aveam jucători cu cartonașe care fix ei au luat, unii, că mai erau. Măi stăteam, poate luau și ceilalți.

O să vedem ce e la echipă și o să găsim soluții. Sunt ceilalți care trebuie să arate, Iancu abia a venit, Nedelcu nu poate să joace, dar trebuie să găsim soluții”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă după Farul – FC Argeș 0-1.

Citește și:

Farul – FC Argeș 0-1

Unicul gol al meciului a fost înscris de Iasmin Latovlevici, din lovitură liberă, în minutul 89. Aioani nu a mai ajuns la șutul veteranului de 35 de ani, care s-a dus peste zid.

Reclamă

Michael Omoh, jucătorul certat de Gică Hagi la interviu, a fost schimbat la pauză cu Adrian Petre.

Farul e în continuare pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, dar FC Argeș s-a apropiat la numai un punct de echipa lui Gică Hagi.

În runda următoare, Farul are meci în deplasare cu FCSB, în timp ce FC Argeș primește vizita celor de la FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și