Închide meniul

Farul – FCSB, aproape de a fi amânat după ce ar mai fi apărut un caz pozitiv la echipă. Gigi Becali a anunțat planul de rezervă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 23:33

Farul – FCSB, aproape de a fi amânat după ce ar mai fi apărut un caz pozitiv la echipă. Gigi Becali a anunțat planul de rezervă

Gigi Becali, o primă reacție după ce FCSB a anunțat că nu poate juca în Cupa României

Hepta

FCSB a avut doar 13 jucători valizi la partida cu Mioveni, câștigată cu 3-0. Mihai Stoica anunța imediat după meci că jucătorii vor face duminică dimineață un nou test pentru coronavirus, pentru a se ști dacă partida cu Farul se poate juca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform celor de la fanatik.ro, în urma testării de duminică dimineață ar mai fi apărut un nou caz. În acest context, sursa citată că FCSB ar urma să solicite amânarea partidei cu Farul.

O decizie finală se va lua, cel mai probabil, luni. Pe de altă parte, Gigi Becali a anunțat 3 reveniri la echipă.

Gigi Becali: „Chiar dacă ar fi unul infectat, mai avem 3 de rezervă”

Gigi Becali nu a confirmat informația că ar mai fi un caz pozitiv la echipă, dar nici nu a infirmat. Patronul FCSB a anunțat și 3 reveniri la echipă.

Noi oricum îi avem pe Budescu și Șut, care vor reveni. Chiar dacă ar fi încă unul infectat, mai avem încă doi, trei în plus, inclusiv Tavi Popescu. Noi vrem să jucăm meciul, dar să vedem ce mai apare. 

Reclamă

Au făcut azi test, iar rezultatul trebuia să vină seara. Dacă spuneți voi că e unul infectat, mai avem alți doi de rezervă. Dacă se amână, asta e. Dacă se amână, voi avea toți jucătorii peste două săptămâni, atunci când se joacă, și nu vom mai avea nicio treabă”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Meciul cu Farul, aproape de a fi amânat
  • Anunțul lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și