Închide meniul

Fatih Terim nu mai suportă! Ce vedete vrea să aducă în iarnă la Galatasaray. Lovitură pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 12:47

Fatih Terim nu mai suportă! Ce vedete vrea să aducă în iarnă la Galatasaray. Lovitură pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Fatih Terim, internat în spital

Profimediaimages

Potrivit fanatik.tr, Fatih Terim vrea să-i aducă la Galatasaray pe Amadou Diawara (24 de ani) și Gedson Ferdandes (22 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Primul dintre ei evoluează la AS Roma și ar fi intrat în dizgrațiile lui Jose Mourinho, după umilința istorică din Conference League, 1-6 cu Bodo/Glimt. Diawara joacă mijlocaș la închidere, exact poziția în care Fatih Terim l-a folosit pe Cicâldău în acest sezon.

De cealaltă parte, Gedson Fernandes, care a jucat și în sezonul trecut la Galatasaray, sub formă de împrumut, este una dintre prioritățile lui Fatih Terim. El evoluează în prezent la Benfica, dar nu prinde primul „11”. În teren este folosit ca mijlocaș central ofensiv, dar poate juca și în bandă, la nevoie. Aceleași poziții le acoperă și Olimpiu Moruțan.

Sursa citată anunță că ambii jucători au șanse mari să ajungă la Galatasaray în această iarnă. Formația Cim Bom este doar pe locul 9 în Turcia, la 10 puncte în spatele liderului Trabzonspor, care are un meci în plus. În ultima rundă, echipa lui Moruțan și Cicâldău a pierdut 1-2 cu Besiktas.

Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Ivan se bat pentru transferul stelar la Galatasaray

Unul dintre cei 3 poate ajunge la iarnă la Galatasaray Istanbul, scrie takvin.com.tr. Fatih Terim va alege una din cele 3 perle din Liga 1, susține sursa citată. În acest moment, Andrei Ivan pare favorit să prindă transferul vieții, având în vedere forma bună prin care trece, dar și faptul că Florinel Coman și Octavian Popescu au probleme cu accidentările, respectiv Covid-19.

Reclamă

Andrei Ivan pare favorit în acest moment să semneze cu Galatasaray în această iarnă. De altfel, în ultimele zile a apărut informația conform căreia Fatih Terim s-ar fi înțeles deja cu MIhai Rotaru pentru atacantul Universității Craiova. Singurul detaliu care rămâne de pus la punct este când se va produce mutarea, scrie prosport.ro.

Mihai Rotaru ar vrea ca Ivan să rămână până la finalul sezonului, pentru a ajuta Universitatea Craiova să câștige titlul, în timp ce Fatih Terim l-ar vrea încă din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce vedete vrea să aducă Fatih Terim în iarnă la Galatasaray
  • Lovitură pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și