Închide meniul

Faza zilei, în Liga 1! Ovidiu Hoban a luat-o la fugă după autocar! "Sună-l, mă, pe Deac!"

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 17:26

Faza zilei, în Liga 1! Ovidiu Hoban a luat-o la fugă după autocar! "Sună-l, mă, pe Deac!"

Captură Youtube

Ovidiu Hoban aleargă după autocarul celor de la CFR

  • Clujenii l-au uitat pe Ovidiu Hoban la stadion
  • Hoban a plecat cu o maşină a unui oficial

Acesta a luat-o la fugă şi s-a urcat într-o maşină a unui oficial, cu ajutorul căreia a prins din urmă autocarul. "Sună-l, mă, pe Deac!", a fost sfatul primit de la o domnişoară aflată în apropiere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL!

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | CFR, ncă un pas spre titlu

Campioana a obţinut 3 puncte extrem de importante în lupta pentru titlu şi Edi Iordănescu a analizat duelul cu ilfovenii, care l-a adus mai aproape de titlu şi la 5 puncte de FCSB.

"Două jocuri grele şi ne-am întors cu 4 puncte. I-am învins de 3 ori şi asta ne bucură. Am făcut 5 schimbări în primul 11, am avut un sistem de rotaţie, am ţinut cont de oră, de căldură. Am marcat repede şi salut asta. 

Reclamă

Puteam omorî meciul mai repede, dar de multe ori nu am luat decizia corectă. Rămânem în fotoliul de lider, asta e lucrul cel mai important cu care rămân", a spus Edi Iordănescu

După primele 6 etape din play-off, CFR Cluj e pe locul 1, cu 45 de puncte, cu cinci mai multe decât FCSB, care are şi un meci mai puţin disputat. Craiova încheie podiumul, cu 37 de puncte.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”