Închide meniul

Dinamo – FC Argeș 1-2 | Constantin Nica, strigat de Ovidiu Hațegan în timpul meciului. Ce i-a spus arbitrul jucătorului dinamovist

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2021, 0:16 / Actualizat: 27 octombrie 2021, 15:14

Dinamo – FC Argeș 1-2 | Constantin Nica, strigat de Ovidiu Hațegan în timpul meciului. Ce i-a spus arbitrul jucătorului dinamovist

Dinamo - FC Argeș 1-2

Profimedia

Constantin Nica susține că Ovidiu Hațegan, arbitrul partidei, i-a strigat „fără fault” la faza golului înscris de Cristi Dumitru, în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FC Argeș 1-2 | Reacția lui Constantin Nica

Nica este printre vinovații pentru golul încasat de Dinamo în minutul 90+3. El nu a reușit să-l blocheze pe Latovlevici, al cărui șut a fost respins greșit de Eșanu, iar mingea a ajuns apoi la marcatorul Cristi Dumitru.

”Am stat aproape de el, aveam galben, arbitrul mi-a strigat fără fault, fără fault! Nici nu am văzut bine, apoi Lato a reușit să tragă la poartă, din păcate am luat gol. Am dominat meciul, am înscris un gol, mai puteam da, apoi și-au creat și ei ocazii de gol.

Nu știm să păstrăm avantajul, nu știm să tragem de timp. Sunt jucător profesionist, cand mă cheamă antrenorul joc, când nu, nu. Rednic a zis că are încredere în noi, trebuie să demonstrăm, din iarnă vom vedea.

Eu văd deja semne bune, trebuie să fim mai atenți, mai omogeni. Se vede mâna lui nea Mircea, văd echipa în creștere”, a spus Constantin Nica, după FC Argeș – Dinamo 1-2.

Reclamă

FC Argeș a învins-o pe Dinamo cu două goluri marcate în ultimul sfert de oră. Ișfan a egalat în minutul 78 după ce Țîră deschisese scorul la câteva minute după pauză. Lovitura decisivă a venit chiar în minutele de prelungire, când Cristi Dumitru, jucător împrumutat de la FCSB, l-a învins pe Eșanu după o minge respinsă greșit de portarul dinamovist.

Meciurile din „optimile” Cupei României

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Gaz Metan – Chindia Târgovişte 0-1
FC Argeş – Dinamo 1-2
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
FC U Craiova 1948 – Sepsi
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.)
Politehnica Timişoara – Rapid
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și