Închide meniul

FC Argeș – Dinamo 2-1. Flavius Stoican, debut cu înfrângere. „Câinii” au avut două goluri anulate. Alb-roșiii riscă să ajungă pe ultimul loc în Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 21:45

FC Argeș – Dinamo 2-1. Flavius Stoican, debut cu înfrângere. „Câinii au avut două goluri anulate. Alb-roșiii riscă să ajungă pe ultimul loc în Liga 1

Debutul lui Flavius Stoican pe banca "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După o primă repriză fără evenimente, FC Argeș a deschis scorul în minutul 51, prin Ișfan, care a marcat cu o execuție spectaculoasă după un corner. Înconjurat de fundași dinamoviști, și-a așezat mingea pe o reluare din întoarcere, iar Chesneau n-a mai putut interveni. Balonul s-a oprit în plasa laterală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A urmat o fază controversată cu arbitrul Marcel Bîrsan în prim-plan. Cosmin Matei reușise să-l învingă pe Greab cu un șut tare, dar „centralul” a anulat reușita pentru un presupus fault în atac la fundașul Joao Miguel. Reluările au arătat însă că intervenția jucătorului dinamovist a fost regulamentară.

Piteștenii și-au dublat avantajat în minutul 68, prin Ionuț Șerban, care a marcat dintr-un penalty. Cristian Dumitru, poreclit „Aguero din Berceni”, a scos lovitura de la 11 metri după ce a fost faultat de Patriche, la scurt timp după ce Prepeliță îl introdusese în teren.

Pe final, Mirko Ivanovski a reușit să reducă din diferența, dar a fost insuficient pentru ca Dinamo să plece neînvinsă de la Pitești. S-a terminat 2-1 pentru FC Argeș, care a urcat pe locul 8 în Liga 1 și s-a apropiat la un singur punct de play-off. Dinamo rămâne penultima în clasament. „Câinii” riscă să fie depășiți de Academica Clinceni, care are meci cu CS Mioveni.

FC Argeș – Dinamo 2-1

Min 90: Final de meci! FC Argeș se impune cu 2-1.

Reclamă

Min 86: GOOOL FC Argeș! Mirko Ivanovski a marcat cu o execuție la colțul lung din interiorul careului.

Min 68: GOOOL FC Argeș! Ionuț Șerban a marcat din penalty. Cristian Dumitru, poreclit „Aguero din Berceni”, a scos lovitura de la 11 metri după ce a fost faultat de Patriche, la scurt timp după ce Prepeliță îl introdusese în teren.

Min 57: Înca un gol anulat al lui Dinamo! Cosmin Matei reușise să-l învingă pe Greab cu un șut tare, dar arbitrul Marcel Bîrsan a anulat reușita pentru un presupus fault în atac la fundașul Joao Miguel.

Reclamă 4 / 0/3

Min 52: GOOOL FC Argeș! Ișfan, înconjurat de fundași dinamoviști, și-a așezat mingea pe o reluare din întoarcere, iar Chesneau n-a mai putut interveni. Balonul s-a oprit în plasa laterală. Dinamo avea cea mai slabă defensivă din Liga 1 și începe 2022 cu un nou gol încasat.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 25: Mirko Ivanovski reușise să marcheze pentu Dinamo, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Min 1: A început meciul.

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Xavier, Latovlevici – Meza Colli, Șerban – Ișfan, Palic, Dumitrașcu – Fatai
Rezerve: Croitoru, Viana, Boldor, Mușat, Raynov, Dumitru, Tănase, Said, Arias
Antrenor: Andrei Prepeliță

Dinamo: Chesneau – Tomozei, Patriche, Ehmann, Buleică – Pierret, Răuță – Bordușanu, Matei, Torje – Ivanovski
Rezerve: Fara, Jovanovic, Radu, Crețu, Bani
Antrenor: Flavius Stoican

Citește și:

Știrea inițială

Reclamă

Flavius Stoican, probleme uriașe de lot

Pentru debutul oficial pe banca lui Dinamo, Flavius Stoican va avea în lot doar 16 jucători! Pe lângă absenții deja cunoscuți, nu vor juca la Pitești nici Cătălin Carp, Ricardo Grigore și Constantin Nica, scrie fanatik.ro. Lista absenților lui Dinamo: Ricardo Grigore, Cătălin Carp, Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Eșanu, Plamen Iliev, Steliano Filip

Cu toate acestea, Flavius Stoican a primit și vești bune. Gabi Torje şi-a revenit după infecţia cu COVID şi are şanse mari să înceapă ca titular confruntarea cu FC Argeş. În plus, șase dintre jucătorii aduși în această iarnă vor fi în lot pentru confruntarea de la Pitești: Răzvan Patriche, Cătălin Tomozei, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic.

Dinamo l-a mai luat și pe Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj și este foarte aproape să semneze și cu atacantul Nikola Mandic.

Dinamo a obținut recent 800.000 de euro după ce l-a vândut pe starul Deian Sorescu la echipa poloneză Racow. Suma de transfer ar putea ajunge până la 1,5 milioane de euro, în funcție de performanțele fotbalistului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și