Închide meniul

FC Argeș – FCSB 1-0 | Toni Petrea nu mai crede în titlu: „Matematic e greu!”. Cum a explicat umilința suferită de Claudiu Keșeru

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 martie 2022, 23:34

FC Argeș – FCSB 1-0 | Toni Petrea nu mai crede în titlu: „Matematic e greu!. Cum a explicat umilința suferită de Claudiu Keșeru

Toni Petrea, antrenor FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB nu se mai regăsește. Echipa lui Gigi Becali a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie și a rămas la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu o singură etapă rămasă din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – FCSB 1-0 | Toni Petrea nu mai crede în titlu: „Matematic e greu!”

Toni Petrea nu mai crede în titlu după înfrângerea de astăzi.

Antrenorul FCSB-ului a vorbit și despre motivul pentru care Andrei Vlad a fost scos la pauză. De asemenea, Petrea a explicat de ce nu l-a băgat pe Keșeru pe teren din prima și a preferat să-l trimită înapoi pe bancă.

„Da, este dezamăgire. Cred că am făcut un joc bun. Dar nu am reușit să marcăm, iar o situație pe care au avut-o adversarii s-a dovedit decisivă pentru cele 3 puncte. Asta e, nu e plăcut să ai două înfrângeri consecutive. În ritmul ăsta, șansele noastre să prindem primul loc sunt foarte mici. Teoretic există, însă matematic e greu.

Mă gândesc la titlu, altfel ar trebui să ne predăm și să le dăm Cupa. Avem probleme de lot, infirmeria e plină, și avem meciuri din 3 în 3 zile. Nu știu cât de repede ne vom reveni pentru meciul din weekend (n.r. – cu FC Voluntari). Va fi un meci greu.

Reclamă

Toni Petrea a dezvăluit de ce l-a scos pe Andrei Vlad la pauză şi de ce nu l-a băgat din prima pe Keşeru, în repriza a doua

Se întâmplă (n.r. – despre greșeala lui Andrei Vlad). E foarte expus portarul. Nici terenul nu a fost foarte bun. S-a întâmplat, a fost o greșeală, dar nu ne-a oprit asta să dăm după 3 goluri. L-am scos la pauză pentru că deja se vedea, după faza respectivă, că evolua timorat.

N-am vrut să riscăm să facă alte greșeli. Am avut o repriză și jumătate să revenim. Ocazii ne-am creat, dar n-am avut inspirație la finalizare. N-am reușit să marcăm nici măcar un gol.

(N.r. – despre introducerea lui Keșeru pe teren, din a doua încercare) Aveam de gând să îl băgăm pe Burlacu în dreapta. Și Codrea făcuse un efort considerabil, așa că am zis să mai așteptăm și să intre Keșeru pe poziția lui de atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel a avut ceva situații de gol, dar n-a ales cea mai bună soluție la finalizare și n-a reușit să marcheze. Sper să intre ușor,ușor în forma de dinainte de accidentare.”, a spus Toni Petrea, pentru digisport.ro.

FC Argeș – FCSB 1-0

FC Argeș a deblocat tabela în partida cu FCSB în minutul 16, prin George Ganea. Dar golul încasat de echipa lui Toni Petrea e în totalitate din cauza lu Andrei Vlad. Vlad a primit o minge simplă în interiorul careului și, în mod inexplicabil, s-a încurcat în momentul în care a vrut să transmită balonul mai departe. Piciorul portarului lui FCSB parcă a „înghețat” când a atins balonul.

Mingea a fost interceptată de Cristi Tănase, fostul jucător al roș-albaștrilor, care l-a lăsat pe George Ganea cu poarta goală. Atacantul lui FC Argeș, spre deosebire de Vlad, nu s-a făcut de râs.

După ce s-a văzut condusă, FCSB a egalat rapid, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La aceeași fază, Greab a scăpat incredibil mingea din mână, dar a fost salvat de semnalizarea tușierului.

În repriza a doua, Gigi Becali l-a umilit pe Claudiu Keșeru. Atacantul se pregătrea să intre în teren, dar patronul a dat ordin ca veteranul de 35 de ani să fie trimis înapoi pe margine. Pe buzele atacantului s-a putut dezamăgirea. „Nu se poate!”, a reacționat atacantul. Fanii au început să scandeze numele atacantului. Becali l-a introdus până la urmă pe Keșeru în ultimele 10 minute.

S-a terminat 1-0 pentru FC Argeș, care a bifat o victorie uriașă și se va lupta pentru play-off, în ultima etapă din sezonul regulat, cu FC Botoșani. De cealaltă parte, FCSB a rămas la 14 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și