Închide meniul

FC Argeș – FCSB 2-3. Prima reacție a lui Florin Tănase, după ce a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare: „Nu înțeleg această răutate!”. Ce a spus despre scandalul din timpul meciului

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 21:27

Reclamă
FC Argeș – FCSB 2-3. Prima reacție a lui Florin Tănase, după ce a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare: „Nu înțeleg această răutate!. Ce a spus despre scandalul din timpul meciului

Florin Tănase asaltat de oferte

Florin Tănase e căpitanul FCSB / Hepta

FC Argeș – FCSB 2-3. Prima reacție a lui Florin Tănase, după ce a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare

FC Argeș – FCSB 2-3. Florin Tănase a oferit prima reacție după meciul nebun din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul „roș-albaștrilor” a comentat pe marginea scandalului din timpul meciului, în urma căruia Ionuț Șerban a fost eliminat.

„A fost o victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mult mai uşor. Suntem fericiţi că am câştigat trei puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului (n.r. – a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare).

Arbitrul a luat decizia corectă la eliminare. Şerban m-a lovit intenţionat cu călcâiul după ce i-am dat mingea printre picioare. Arbitrul trebuia să gestioneze mai altfel. A fost o răutate pe care n-o înţeleg.”, a spus Florin Tănase, pentru digisport.ro.

Florin Tănase vrea să joace cu titlul pe masă. Ce a spus despre convocarea la națională

Florin Tănase își dorește să joace cu titlul pe masă, contra lui CFR Cluj. Căpitanul FCSB-ului a vorbit și despre convocarea la echipa națională.

Reclamă

„Cinci puncte reprezintă o distanță destul de mare. Noi vrem să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. Am recuperat două puncte, mai avem două. Sperăm să facem o treabă cât mai bună alături de Mister (n.r. – selecționerul Edi Iordănescu). Cu siguranţă va face tot ce depinde de el pentru a avea rezultate.”, a mai declarat Florin Tănase.

Darius Olaru n-a fost convocat la națională: „Normal că mă gândesc!”

Darius Olaru s-a arătat extrem de mulțumit după victoria dramatică de la Pitești. Mijlocașul FCSB-ului a vorbit și despre faptul că nu a fost convocat la naționala României de Edi Iordănescu.

„Sunt bine! Dacă nu câştigam, nu eram. Acum că am câştigat, nu mai simt nicio durere. Nu ne dorim să câştigăm meciurile aşa (n.r. – la limită). Atât timp cât ei (n.r. – CFR Cluj) se încurcă avem moralul ridicat.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că mă gândesc să ajung la naţională. Aceasta a fost decizia lui Mister (n.r. – selecționerul Edi Iordănescu) şi o respect. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine aici. Dacă merit să fiu convocat, voi fi acolo!”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

Florin Tănase, un car de nervi! Căpitanul FCSB-ului a fost schimbat și a plecat direct la vestiare

Florin Tănase a marcat o “dublă” în meciul FC Argeș – FCSB, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

În ciuda prestației sale și a scorului înregistrat în acel moment, căpitanul “roș-albaștrilor” a fost înlocuit în minutul 84, cu Andrei Dumiter.

Tănase a fost vizibil deranjat de decizia staff-ului și a plecat nervos direct la vestiare, fără să îl salute pe Toni Petrea.

FC Argeș – FCSB. Final spectaculos de primă repriză! Florin Tănase a intrat în istoria Ligii 1

Florin Tănase a deschis scorul în minutul 39, după o centrare excelentă expediată de Denis Olaru. În urma reușitei din această seară, căpitanul FCSB-ului a ajuns la 12 goluri marcate în actualul sezon.

Mai mult, Florin Tănase a devenit primul jucător din istoria Ligii 1 care marchează în toate cele 7 ediții din play-off, din perioada 2015-2022.

Bucuria jucătorilor lui Toni Petrea a durat foarte puțin. În minutul 41, FC Argeș a primit un penalty după un fault comis de Ivan Mamut în propriul careu, asupra lui George Ganea.

Reclamă

Arbitrul central Horia Mladinovici n-a stat la discuții și a arătat punctul cu var, acordându-i și cartonaș galben lui Mamut.

Ionuț Șerban și-a asumat responsabilitatea și a executat cu succes lovitura de la 11 metri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și