Închide meniul

FC Argeș – FCSB | Florin Tănase, un car de nervi! Căpitanul FCSB-ului a fost schimbat și a plecat direct la vestiare

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 20:58

Reclamă
FC Argeș – FCSB | Florin Tănase, un car de nervi! Căpitanul FCSB-ului a fost schimbat și a plecat direct la vestiare

Florin Tănase, dărâmat după FC Voluntari - FCSB 2-2

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Florin Tănase, un car de nervi! Căpitanul FCSB-ului a fost schimbat și a plecat direct la vestiare

Florin Tănase a marcat o “dublă” în meciul FC Argeș – FCSB, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda prestației sale și a scorului înregistrat în acel moment, căpitanul “roș-albaștrilor” a fost înlocuit în minutul 84, cu Andrei Dumiter.

Tănase a fost vizibil deranjat de decizia staff-ului și a plecat nervos direct la vestiare, fără să îl salute pe Toni Petrea.

FC Argeș – FCSB. Final spectaculos de primă repriză! Florin Tănase a intrat în istoria Ligii 1

Florin Tănase a deschis scorul în minutul 39, după o centrare excelentă expediată de Denis Olaru. În urma reușitei din această seară, căpitanul FCSB-ului a ajuns la 12 goluri marcate în actualul sezon.

Mai mult, Florin Tănase a devenit primul jucător din istoria Ligii 1 care marchează în toate cele 7 ediții din play-off, din perioada 2015-2022.

Reclamă

Bucuria jucătorilor lui Toni Petrea a durat foarte puțin. În minutul 41, FC Argeș a primit un penalty după un fault comis de Ivan Mamut în propriul careu, asupra lui George Ganea.

Arbitrul central Horia Mladinovici n-a stat la discuții și a arătat punctul cu var, acordându-i și cartonaș galben lui Mamut.

Ionuț Șerban și-a asumat responsabilitatea și a executat cu succes lovitura de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeș – FCSB. Echipele de start:

FC Argeș: A. Greab – J. Dos Santos, G. Turda, A. Dobrosavlevici – C. Tofan, I. Șerban, M. Raynov, D. Dumitrașcu – M. Isfan, G. Ganea, C. Tănase

Rezerve: Micle – C. Moisie, Viana, Boldor, N. Mușat, Honciu, Palic, Said, Arias

FCSB: Ș. Târnovanu – V. Crețu, I. Cristea, A. Miron, R. Radunovic – D. Olaru, M. Edjouma, F. Tănase – A. Cordea, I. Mamut, Oc. Popescu

Rezerve: A. Vlad – Fl. Coman, Ad. Șut, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și